fbpx

WIN: lekkere en gezonde bars van Rude Health

We zijn weer back to school en back to work en moeten de vakantie helaas achter ons laten. Wil jij je school- of werkdag zonder trek doorkomen, kies dan voor de lekkere bars van Rude Health.

Tasty

De bars van Rude Health zijn glutenvrij, zuivelvrij, en zonder toegevoegde suikers, super gezond dus! Daarnaast zijn de bars er in verschillende smaken. De Fruit & Noten-repen zijn in de smaken The Peanut en The coconut, en er zijn ook nog twee smaken Crunch-repen: Peanut en Sesame. De bars zitten vol goede voedingsstoffen en zorgen ervoor dat je fit de dag door kan gaan. Het perfecte tussendoortje voor jezelf of om mee te geven aan je kind en je tegelijkertijd niet schuldig te voelen. Daarom is het slim om altijd een bar van Rudehealth in je tas te hebben.

WIN WIN WIN

Wil jij dit lekkere en gezonde tussendoortje ook eens proberen? Wij mogen tien gevulde snackboxen weggeven. De snackbox bestaat uit een Rude Health tas, de 2 laatste nummers van WENDY en 4 multipacks met diverse Rude Health-bars. Wie wil dat nou niet!

Ga naar wendyonline.nl/rudehealth & doe mee!

WENDY Magazine + Rude Health bar cadeau

Als je bij Jumbo WENDY Magazine #30 koopt, dan ontvang je een Rude Health bar in de smaak Peanut gratis. Zo geniet jij tijdens het lezen van WENDY magazine van een heerlijke en gezonde reep. Een ideaal momentje voor jezelf.

 

 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF