fbpx

Win een Vaderdag pakket met zomerspullen van het merk Van Gils

Op zondag 21 juni is het Vaderdag. Speciaal voor deze feestdag geeft het merk Van Gils één Vaderdag pakket weg. Het merk wordt gekenmerkt door traditionele tailored kwaliteit, verfijnde stoffen, unieke details en een uitgesproken stijl.

Wat kun je winnen?

Eén gelukkige winnaar kan een Vaderdag pakket met zomerspullen winnen! Het pakket bevat één polo voor de vader, een zwembroek voor zowel vader als zoon en een beach towel.

Zomerstress: bestaat de perfecte zwembroek eigenlijk wel?

Voordat we kopje onder gaan in deze stressvolle kwestie eerst maar even het antwoord. Ja, de perfecte zwembroek bestaat. Maar het vinden van deze zwembroek die aan alle, hoogstpersoonlijke criteria voldoet is niet gemakkelijk. Gelukkig herkent en erkent Van Gils de netelige kwestie en biedt een uitkomst. Op het praktische vlak, precies wat mannen goed kunnen appreciëren. In hun zomercollecties voor dit jaar zijn zwemshorts opgenomen die voldoen aan uiteenlopende wensen en criteria. ‘Onze zwemshorts hebben precies de goede lengte, zijn van het juiste materiaal gemaakt en ook de kleuren zijn spot on; niet te wild, maar zeker ook niet te saai. Onze zwemshorts hebben een zorgeloze stijl voor een veelbelovende zomer.’ De zoektocht is eindelijk voorbij.

Win!

Wil jij graag dit Vaderdag pakket winnen om je lieve vader of man te verrassen? Wij mogen deze week één Vaderdag pakket met zomerspullen weggeven! Like dit bericht op onze sociale media en vertel ons in de comments waarom jij dit leuke Vaderdag pakket graag wilt winnen! Veel succes!

Bij deze win actie zal de winnaar vrijdag 12/06/2020 al gekozen worden. Op deze manier zal het Vaderdag pakket zeker op tijd aankomen!

Van Gils

Moeiteloos. Nonchalant. Vanzelfsprekend. Een man wil zich de hele dag goed voelen in wat hij draagt, waar hij ook is. Wie zich goed voelt in wat hij draagt, straalt dat uit; en daar zorgt het merk Van Gils voor!

Ontdek de stijlvolle kleren en de zomercollectie van het merk Van Gils op hun website.

vaderdag pakket

vaderdag pakket

download 2 Win een Vaderdag pakket met zomerspullen van het merk Van Gils

De zwembroek voor mannen is verkrijgbaar in de maten S/M/L/XL/XXL. Voor jongens zijn de maten in leeftijdscategorieën ingedeeld: 2/3 jaar, 4/5 jaar, 6/7 jaar en 8/9 jaar.

 
 


WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF