fbpx

Win een Silky Fluo Yellow bracelet van I.Ma.Gi.N. Jewels

I.Ma.Gi.N. Jewels introduceerde vorige maand haar Silky collectie voor de aankomende zomer. Deze collectie trendy armbanden bevat de perfecte accessoires voor bij al die zomerlooks die je stiekem al in je hoofd hebt samengesteld. Wij mogen deze week twee armbanden van deze collectie weggeven in de kleur fluo yellow!

Wat kun je winnen?

Twee gelukkige vrouwen kunnen elk een trendy armband van de Silky collectie winnen in de kleur fluo yellow!

It’s the finishing touch

De naam verklapt het al, de Silky armbanden zijn gemaakt van zijde, geweven sterling zilver en verguld in 18 karaat goud. De elegante armbanden zijn onmisbaar in je juwelenkist. Door de ruime keuze aan kleuren en maten kun je de sieraden combineren met elke look.

Laat het zijde om je polsen dansen. Mix en match zilver, goud en rosé goud voor een finishing touch en je bent helemaal klaar voor de zomer!

Win!

Wil jij graag jouw zomerlook volledig maken met deze mooie armband? Wij mogen deze week twee Silky armbanden van het merk I.Ma.Gi.N. Jewels in de kleur fluo yellow weggeven! Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij deze armband graag wilt winnen. Veel succes!

‘Met de M. Van Margaux en de G. Van Gilles’

Ontwerpster Margaux Spruyt begon al op een leeftijd van 10 jaar met het ontwerpen van kralenkettingen die ze verkocht aan vrienden en familie. Op haar 18de begon ze aan een avondschool cursus goudsmit in België, waarna ze 3 jaar doorbracht in Firenze om haar passie verder te zetten. Margaux ontmoette haar man Gilles van Gestel, die in de diamantenindustrie werkte, en samen begonnen ze in 2013 aan een nieuw avontuur: I.Ma.Gi.N. Jewels.

Vind nog meer mooie accessoires van I.Ma.Gi.N. Jewels terug op hun website.

silky

silky silky

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF