fbpx

Winnen op Woensdag: win een waterfles met rozenkwarts van Queen of Water

Genoeg water drinken is voor iedereen belangrijk, maar toch lukt dit niet altijd. Queen of Water heeft hier de oplossing voor: een duurzame glazen waterfles met rozenkwarts. De kristallen zorgen ervoor dat de smaak en hardheid van het water veranderen, waardoor het makkelijker wordt om genoeg water te drinken. En laten die rozenkwarts nou ook nog eens een kalmerende werking hebben en je helpen bij het loslaten van stress.

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij drie keer de waterfles met rozenkwarts van Queen of Water weg t.w.v. €44,95,-.

Deze editie met rozenkwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde, compassie en zachtheid. Rozenkwarts heeft een milde en kalmerende werking en helpt je bij het loslaten van stress.

Queen of water Winnen op Woensdag: win een waterfles met rozenkwarts van Queen of Water

Over Queen of Water

Queen of Water is een product van World of Water, opgericht door Elenoor Meijer. World of Water inspireert op het snijvlak van spiritualiteit en wetenschap, over het effect van water op ons welzijn via talks, lezingen en workshops. ‘Ik wilde een manier ontwikkelen die het leuker en makkelijker maakt om water te drinken, maar ook een sieraad is op tafel en duurzaam is’, aldus Elenoor Meijer.

Meedoen?

Wij jij graag een Queen of Water editie Rozenkwarts waterfles t.w.v. €44,95,- winnen?

  • Volg @wendyonlinenl en @worldofwaternl
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij de waterfles met rozenkwarts van Queen of Water wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF