fbpx

Win een paar Ipanema Teenslippers voor de zomer

Een zomers gevoel met een duurzame filosofie. Het woord elegant omschrijft de Ipanema Glam teenslipper perfect. Het vernieuwde bandje op deze slipper voor dames heeft een geborsteld juweeltextuur in metallic kleuren en geeft net dat beetje glamour aan iedere outfit. Wij mogen deze week tien paar Ipanema teenslippers weggeven!

Wat kun je winnen?

Tien gelukkige winnaars kunnen elk één paar Ipanema teenslippers uit de nieuwe zomercollectie winnen! Je kunt kiezen uit de kleuren Beige of Pink.

Modieus en 100 procent recycleerbaar

Duurzaam voelt goed, staat goed en doet goed. De slippers van Ipanema zijn comfortabel, modieus én 100% recyclebaar. De kleurrijke lifestyle op en rondom het iconische Ipanema Beach bij Rio de Janeiro wordt door het slippermerk vertaald in vrolijke, swingende en opvallende footwear. Het anatomisch voorgevormde, superzachte Flexpand voetbed zorgt voor stabiliteit, een goede pasvorm en daardoor uren aan onafgebroken draagplezier. De  slippers zijn zeer fijn om te dragen in de stad, op het terras en natuurlijk zijn ze altijd klaar voor het strand. En vanwege het duurzame karakter voelt een Ipanema dubbel zo goed.

The Vegan Society

De Ipanema teenslippers worden gemaakt in Brazilië en zijn gecertificeerd door The Vegan Society, een charitatieve instelling en de oudste veganistische vereniging ter wereld. Elke slipper bestaat uit 30% gerecyclede grondstoffen van biologische oorsprong. Hierdoor is Ipanema een internationaal erkend Biobased merk. Verder kan het 100% recyclebare Flexpand meerdere keren worden hergebruikt en resulteert dat in een lagere CO2-voetafdruk op lange termijn.

Win!

Kun je niet wachten om je outfit wat extra glamour te geven met deze modieuze teenslippers van Ipanema? Wij geven er deze week tien paar van weg! Wat moet je nu doen? Like dit bericht en vertel ons in de comments waarom jij zo een duurzaam paar teenslippers graag wilt winnen. Veel succes!

Het Braziliaanse Grendene

Het Braziliaanse Grendene is eigenaar van het merk Ipanema. Het bedrijf gaat innovatief om met kunststof en hun duurzame filosofie uit zich in het ontwikkelen van nieuwe technologieën en materialen, als ook voor de ethische productie van footwear.

Benieuwd naar nog meer modellen van Ipanema? Neem dan zeker eens een kijkje op hun website!

Ipanema  Ipanema

Ipanema

 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF