fbpx

Winnen op woensdag: win een overnachting in Novotel Den Haag City Centre!

Af en toe hebben we even wat rust en tijd voor onszelf nodig. Zo’n momentje voor jezelf creëer je natuurlijk het beste doormiddel van een korte vakantie. Heb jij ook de behoefte om er even tussenuit te gaan? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze week mogen wij namelijk een overnachting, inclusief ontbijt, in het Novotel Den Haag City Centre weggeven voor 2 personen!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen wij 1x een overnachting, inclussief ontbijt, in het Novotel Den Haag City Centre weggeven voor 2 personen.

novotel

novotel

*Voorwaarden: Je hebt een half jaar de tijd om de prijs in te leveren

Novotel Den Haag City Centre

Ontdek het prachtige Den Haag en kom tot rust in het 4-sterren Novotel. Het hotel is toegankelijk voor familie, maar ook voor zakelijke gasten. De unieke locatie heeft ruime kamers waarin je goed kunt werken of relaxen. Restaurant Gallery 61 verzorgd elke dag een heerlijk ontbijt en je kunt er ook goed dineren. Het hotel is de ideale uitvalsbasis om Den Haag te gaan verkennen. Onder andere het Mauritshuis, Binnenhof en Panorama Mesdag zitten namelijk allemaal op loopafstand. Ook zit de Haagse Passage dichtbij het hotel, zodat je lekker kunt winkelen. Op een andere manier de stad zien kan door middel van een boot tripje over de vele grachten.

Meedoen

Lijkt een overnachting in het Novotel jou wel wat? Doe dan snel mee aan deze leuke winactie door je via onderstaand inschrijfformulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op onze socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

 Bekijk ook deze winacties:

Neem een abonnement op de Wendy-specials

Vier nummers voor € 17,50 

De Wendy-specials verschijnen vier keer per jaar, in elk seizoen 1. Wil jij ook geen nummer meer missen? Neem dan nu een jaarabonnement en ontvang 4 x de Wendy-special voor € 17,50. Losse nummers kosten € 5,99. Klik hier om een abonnement af te sluiten.

Website formaat2 Laura verbrak het contact met haar familie: ‘Ik leefde met de angst dat mijn moeder op de stoep zou staan’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF