fbpx

Winnen op woensdag: win een kleding set van Fabienne Chapot!

Kan jouw kledingkast ook wel wat meer fleurige items gebruiken? Met de nieuwe autumn/winter collectie van Fabienne Chapot gaan jouw outfits er weer een stukje vrolijker uitzien! Deze week mogen wij een top en een rok van Fabienne Chapot weggeven. Zou jij deze items wel willen winnen? Lees dan snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen aan deze winactie!

Wat kun je winnen?

Deze mogen wij 1x een set bestaande uit een top (t.w.v. € 99,99) en een rok (t.w.v. € 119,99) uit de autumn/wintercollectie van Fabienne Chapot weggeven!

Rufus Ruffle Top Underclover F Winnen op woensdag: win een kleding set van Fabienne Chapot!Bobo Frill Skirt Underclover F Winnen op woensdag: win een kleding set van Fabienne Chapot!

Fabienne Chapot

Het modemerk van Fabienne Chapot is in 2006 ontstaan in Amsterdam. Destijds was het een accessoiremerk, dat onder de merknaam Fab. tassen, schoenen en andere lederwaren op de markt bracht. Het was Fabienne haar missie om een kleurrijke twist te geven aan de toen overwegend grijs-zwarte wereld van accessoires. Ze volgt haar hart en vertrouwt op haar intuïtie en ze durft daarnaast vooral groot te dromen. In 2016 besloot ze om het label te rebranden en lanceerde ze een ready-to-wear collectie. Het merk staat bekend om hun in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details.

Bij Fabienne Chapot geloven ze dat iedere vrouw het verdient om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Je goed voelen en er goed uitzien, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en alles uit het leven kunt halen. Positiviteit en optimisme zitten in de kern van hoe het merk werkt.

Autumn/Winter ’21 collectie

De Autumn/Winter ’21 collectie van Fabienne Chapot neemt ons mee op een fictieve reis, geïnspireerd op een sterke iconische vrouw, die alleen per motor de wereld rondtrekt. Geïnspireerd door haar reis, stelde het merk een vrouw voor met lef en een coole attitude. Ze droeg prachtige vrouwelijke jurken gecombineerd met lagen van sweaters en over de top jackets. Door de verscheidenheid aan landschappen en ontmoetingen met bijzondere mensen onderweg ontwikkelt de muze zich van een jonge zorgeloze, nieuwsgierig meisje tot een sterke onafhankelijke vrouw. Een soul-searching world tour die haar eigen stijl bepaalt.

Meedoen

Ben jij al enthousiast geworden over deze leuke items? Doe dan mee aan de winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op onze socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF