fbpx

Win een leuke DIY breikit van We are Knitters

Slow sustainable fashion met We Are Knitters! Ben je op zoek naar een leuke bezigheid om thuis te doen? Ontdek dan de breikits van We Are Knitters. Zij laten jou zien hoe leuk breien is. Wij mogen deze week drie DIY breikits weggeven die al het materiaal bevatten om de Sasa Cardigan, die uit hun nieuwste collectie komt, te maken! 

Wat kun je winnen?

Drie gelukkige personen kunnen elk een DIY breikit winnen om de Sasa Cardigan te breien die uit hun nieuwste collectie ‘Earth Day’ komt. Op 22 april vieren we deze dag en We Are Knitters geeft het goede voorbeeld door hierbij stil te staan.

We Are Knitters

Het bedrijf werd in 2012 opgericht door de Spaanse Pepita Marin en Alberto Bravo. Zij werden geïnspireerd door een jong meisje dat ze met dik wol zagen breien in een New Yorkse metro. Ze realiseerden zich dat deze doe-het-zelf trend zeer populair was geworden voor zowel jongeren als ouderen en begonnen hun eigen bedrijf.

We Are Knitters biedt een breed scala aan DIY-breikits aan voor dames- en herenkleding, kinderen, woondecoratie en accessoires. De kits bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen unieke kledingstuk te breien, inclusief de garenballen, houten naalden, patroon, naainaald en een We Are Knitters-label om in het afgewerkte product te naaien.

Earth Day

Op 22 april vieren we Earth day, de dag waarop wordt stilgestaan bij het milieu. We Are Knitters wilt hier graag een statement rond maken. De productie van kleding wordt al jaren gezien als één van de grootste milieu boosdoeners. Omdat de meeste mensen en de oprichters van We Are Knitters zelf van shoppen houden, bieden zij een duurzaam en leuk alternatief aan.

Dankzij hun breikits kan je nu zelf mooie fashion items breien. Op deze manier ontstaat er bewustzijn van de tijd en inspanning die jij in het produceren van kleding hebt gestoken. Je maakt gebruik van eenvoudige en duurzame paketten van We Are Knitters en daardoor wordt het fast fashion consumptiepatroon doorbroken en lever jij tegelijkertijd een positieve bijdrage aan het milieu. Daarbij zal een zelfgebreid kledingstuk een stuk waardevoller voelen dan een item uit te de winkel.

Win!

Wat moet je nu doen om deze leuke DIY breikit, waarmee je de de Sasa Cardigan kunt breien, te winnen? Like de Facebook pagina van We Are Knitters, volg hun Instagram pagina en vertel ons in een berichtje in de comments waarom jij deze DIY breikit graag wilt winnen. Veel succes!

Neem zeker ook eens een kijkje op hun website  om inspiratie op te doen voor jouw volgende kledingstuk of accessoire!

We Are Knitters

Sasa Cardigan

We Are Knitters

Sasa CardiganWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF