fbpx

Winnen op Woensdag: win een koptelefoon van Shokz

Vaak wordt ervoor gekozen om een koptelefoon met noise canceling te dragen om het omgevingsgeluid te blokkeren. Dit blokkeert ook de communicatie tussen mensen en het overige verkeer, waardoor mensen zich minder bewust zijn van de veiligheid van hun omgeving. Shokz gelooft in een visie die mensen samenbrengt, waarbij je je oren open kunt houden zodat je kunt horen wat er om je heen gebeurt. Daarom hebben ze een koptelefoon met open-ear technologie ontwikkeld. 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 1 x de OpenRun Pro in het zwart t.w.v.  €189,95,- en 1 x de OpenFit in het beige t.w.v  €199,- van Shokz weg.

De OpenRun Pro en de OpenFit zijn twee premium modellen uit de huidige productlijn.

 

 

 

Over Shokz

Shokz is ‘s werelds toonaangevende consumentenelektronicamerk dat zich richt op innovatie op het gebied van audiotechnologie en bekend staat om zijn ontwikkelingen op het gebied van draadloze open-ear koptelefoons. Shokz verkent de mogelijkheden van een open-ear luisterervaring, staat voor het principe om open te staan voor je omgeving en de natuur en stelt je in staat om op te gaan in de muziek terwijl je open blijft staan voor de wereld om je heen.

Meedoen?

Wil jij graag de OpenRun Pro of OpenFit winnen?

  • Volg @wendyonlinenlen @shokz_benelux
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij deze oordopjes wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF