fbpx

Winnen op woensdag: win een immuniteitspakket van Just2BFit!

Het is van belang dat we fit en gezond blijven. Dit doe je natuurlijk door gezond te eten en te sporten, maar ook de producten van Just2BFit kunnen je daarbij helpen. Deze week mogen wij een Immuniteitspakket van Just2BFit weggeven!

Wat kun je winnen?

Deze week mogen we een compleet Immuniteitspakket (t.w.v. €59,90) weggeven, bestaande uit:

  • 1 x Vitamine D3 Soft Gummies
  • 1 x Zink Soft Gummies
  • 1 x Vitamine C
  • 1 x Vegan Omega-3

just2bfit

Just2BFit

Just2BFit wil optimale vitaliteit voor iedereen. Fit door gezond te leven, sportief bezig te zijn en zo de juiste balans te vinden. Met hun producten willen ze bijdragen aan een gezonde levensstijl voor optimale prestaties van lichaam en geest. De producten van Just2BFit zijn 100% natuurlijk en zorgen voor een optimale balans. Daarnaast bevatten ze geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Just2BFit is een van origine Zwitsers bedrijf en breed actief op de Europese markt. Hun producten zijn al meer dan 6 jaar in ontwikkeling met DSM als partner voor innovatie en productontwikkeling. De samenwerking met DSM Nutritional Products zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige productsamenstelling.

Immuniteitspakket

De immuniteitsproducten van Just2BFit zijn speciaal ontwikkeld om jouw immuunsysteem optimaal te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk beschermd bent tegen virussen en ziektes. De producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevatten dus geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. Dat zorgt ervoor dat je lichaam de werkzame stoffen zo goed mogelijk kan opnemen. Je lichaam profiteert daarmee dus optimaal van de producten die je inneemt. De Vitamine D3 en Zink supplementen zijn smakelijke gummies die je gewoon kunt kauwen en voor de Omega-3 hebben we een duurzame, vegan variant op visolie met dezelfde voordelen en werking in een soft capsule. Ook de andere immuniteitsproducten zijn volledig vegan. De producten van Just2BFit zijn ontwikkeld en geproduceerd in samenwerking met DSM om producten van zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Meedoen

Ben jij al enthousiast geworden over dit handige immuniteitspakket? Doe dan mee aan deze winactie door je via onderstaand formulier in te schrijven. Vergeet je ook niet om ons op de socials te volgen en via daar even te laten weten waarom jij dit graag wilt winnen?

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Just2BFit (@just2bfit_)

Bekijk ook deze winacties:

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF