fbpx

Win een Dr. Green huidverzorging pakket voor je handen

Dr. Green, Dé Aloë vera kwekerij van Europa, heeft speciale pakketten op de markt gebracht om onze huid gezond te houden en handen te desinfecteren. Wij mogen deze week 10 Dr. Green huidverzorging pakketten weggeven om op basis van Aloë vera je eigen handgel te maken en je handen op een gezonde manier te desinfecteren!

Wat kun je winnen?

Tien gelukkige mensen kunnen elk een Dr. Green Desinfect pakket winnen om je handen te verzorgen en verwennen.

Inhoud pakket

  • 2 flesjes met 60 milliliter biologische Ethanol.
  • Aloë vera bladeren.
  • Handleiding om de gel te maken + link naar instructievideo.

Aloë vera

Vanwege het coronavirus is handen wassen en desinfecteren essentieel. Helaas blijft daardoor weinig van onze handen over en krijgen veel mensen last van schrale handen, kloofjes en eczeem. Gelukkig heeft Dr. Green daar een oplossing voor gevonden, op basis van Aloë vera.

De gel van het Aloë vera blad staat bekend om zijn geneeskrachtige werking en heeft een hydraterende werking voor droge handen en andere huidverzorging. Aloë vera is 100% puur en een natuurlijk product voor de huid. Hierdoor kan het helpen bij het verminderen van huidproblemen en klachten zoals jeuk. Het product is perfect voor mensen die een geïrriteerde huid krijgen door het wassen van hun handen. Het oogsten en gebruiken van de gel is eenvoudig en de losse bladeren zijn minimaal vier weken houdbaar in de koelkast. Daarnaast kun je de gel heel eenvoudig gebruiken voor andere huid- en haarverzorging.

download 1 1 Win een Dr. Green huidverzorging pakket voor je handen

Win!

Wil jij graag jouw handen verwennen of ken jij of ben jij iemand die zich inzet tijdens de coronacrisis? Wij geven deze week 10 keer een Dr. Green Desinfect pakket weg. Like dit bericht op sociale media en het Facebook en Instagram-account van Dr. Green en vertel ons in de comments waarom of voor wie jij dit pakket wilt winnen. Veel succes!

Neem ook een kijkje op de website van Dr. Green.

Dr. Green

Dr. GreenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF