fbpx

Winnen op woensdag: maak kans op een 100% biologisch boeket van bloomon

De zomer is nu echt begonnen; het heerlijke weer, de vogels die fluiten en de warme zonnestralen op je gezicht. Het perfecte moment dus om je huis op te fleuren. Hoe doe je dat beter dan met een mooie bos bloemen op tafel? Ze ruiken heerlijk en zorgen voor kleur en gezelligheid in huis. Deze week maak je kans op een 100% biologisch boeket van bloomon. Lees snel verder om te ontdekken hoe jij kans maakt op een prachtige bos bloemen. 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 7 x een 100% biologisch boeket van bloomon weg.

Het boeket is gevuld met de beste veld- en korenbloemen uit Nederland, in frisse kleuren van het seizoen. Het design is met veel zorg samengesteld door bloemstylisten en heeft een speelse luchtige stijl. Het boeket bestaat volledig uit bloemen die op natuurlijke wijze worden geteeld, in de volle grond en zonder gebruik van chemische middelen.

Speciaal voor dit boeket werkt bloomon samen met stichting The Pollinators. The Pollinators zetten zich in voor het welzijn van bestuivende insecten. Dat is hard nodig, want in ons landschap hebben bestuivers zoals wilde bijen, hommels en vlinders het zwaar. Juist deze kleine insecten zijn zo belangrijk voor gezonde ecosystemen. Van elke aankoop van het 100% biologische boeket doneert bloomon € 2,- aan The Pollinators.

Over bloomon

bloomon is de online bloemist voor floral gifts. Van modern en luchtig tot compact en verfijnd: elk boeket is speciaal ontworpen door bloemstylisten en gevuld met de beste bloemen van het seizoen. De bloemen komen direct van de kweker en worden in de knop bezorgd. En dat betekent extra lang genieten: ze blijven minstens 10 dagen vers.

Biologische bloemen zijn sterk afhankelijk van het weer en de natuur. Hierdoor is het aanbod van biologische bloemen van Nederlandse bodem nog beperkt. Het grondoppervlak voor biologische bloemen in Nederland is nog maar een heel klein gedeelte van het totale oppervlak dat wordt gebruikt voor de bloementeelt. Het 100% biologische boeket is dus een echte limited edition en daarmee een bijzonder cadeau van de natuur.

Meedoen?

Wij jij graag een 100% biologische boeket van bloomon winnen?

  • Volg @wendyonlinenl en @bloomonnl
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een 100% biologische boeket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF