fbpx

WIN: 5 edelsteen kettingen van My Jewellery

My Jewellery heeft sinds kort een sieraden collectie met geneeskrachtige stenen, de Powerstones Collectie. Een collectie met een bijzondere boodschap. Elke powerstone heeft namelijk een eigen werking, en daarom is er voor iedereen een perfecte fit. Van deze gave Powerstones collectie mogen wij 5 edelsteen kettingen weggeven. Super leuk om cadeau te doen aan jezelf of om aan iemand te geven tijdens de kerstdagen. Perfect om jouw sieradencollectie mee aan te vullen! Welke is jouw favoriet?

De Powerstone collectie van My Jewellery

Het bijzondere aan de Powerstone kettingen van My Jewellery is dat ze niet alleen overal prachtig bij staan maar ook een andere fijne bijkomstigheid hebben. De edelstenen die verwerkt zitten in de kettingen hebben een speciale, helende werking. Hiermee wordt bedoeld dat elke edelsteen een eigen werking heeft, gekoppeld aan het verbeteren van jouw leefomgeving. Deze kettingen met betekenissen zijn daarom uniek, persoonlijk en ook nog eens on trend!

My jewellery

WINNEN

Wil jij jezelf of iemand anders graag blij maken met deze mooie ketting mét bijzondere betekenis? Reageer dan onder ons Instagram– of Facebook bericht en wie weet heb jij straks een prachtig kerstcadeau.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF