fbpx

Wij stellen je voor: onze nieuwe blogger Wendi Kastelijns

Vanaf deze maand zal Wendi Kastelijns voor ons gaan bloggen en zal zij jou met haar energieke schrijfstijl en enthousiasme inspireren om met jezelf in verbinding te staan en innerlijke rust te ervaren. Alledaagse menselijke processen zal zij  op een eerlijke, authentieke en transparante manier verwoorden, zodat jij als lezer misschien net dat stukje herkenning en erkenning vindt, waar je naar op zoek bent.

Mijn naam is Wendi Kastelijns. Ik ben werkzaam als transformatie coach/therapeut en energiewerker. Ik begeleid mensen bij veranderingsprocessen op diverse levensgebieden en gebruik naast mijn kennis & kunde mijn heldervoelendheid om tot de kern te komen: een skill die eerste natuur is voor mij en maakt dat ik verdiepend en resultaatgericht kan werken.

Werk is mijn passie

Daarnaast ben ik jarenlang ‘deeltijd’ werkzaam als cabinepersoneel bij een luchtvaartmaatschappij en verzorg ik body & mind lessen om deelnemers volledig met zichzelf te verbinden, zodat zij innerlijke rust ervaren.

Schrijven is mijn passie. Ik schrijf blogs/artikelen over actuele thema’s en persoonlijke ontwikkelingsprocessen die mijn cliënten hebben doorlopen. Ook deel ik persoonlijke verhalen vanuit mijn leven. De praktijkverhalen van cliënten verwoord ik vanuit volledige discretie: deze namen zijn fictief. Ik ga graag de diepte in zonder het te zwaar te willen maken, maar ook zonder de realiteit te vermijden.

Ik kijk ernaar uit om voor Wendyonline te bloggen! Mocht je contact met me willen opnemen, helemaal leuk! Je kunt dan een mail sturen naar info@wendikastelijns.nl.

Meer informatie kun je vinden op mijn website.

Liefs WendiWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF