fbpx

Wendy rent naar de maan en terug! Doe je mee?

Wendy lanceert samen met Make-A-Wish een uniek doel: binnen één maand tijd met z’n allen naar de maan rennen en weer terug met de app Run to the Moon and Back. Het grote doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor ernstig zieke kinderen, waarvoor Make-A-Wish wensen vervult. Doe je mee?

Wendy focust zich meer en meer op gezond leven en een mooiere wereld. Nu staat zij voor de ultieme uitdaging: maar liefst 768.800 kilometer afleggen in één enkele maand onder de noemer Run to the Moon and Back. Wendy hoopt heel Nederland in beweging te krijgen, om vanaf de volle maan op 25 september 2018 tot de volle maan op 24 oktober 2018 mee te lopen voor het goede doel. Doe je mee? Alle kilometers kun je sponsoren; of je nou hardloopt of gewoon loopt. De opbrengst van de gelopen kilometers doneren we aan Make-A-Wish, waar Wendy ambassadrice van is.

 

Hoe werkt het?

Iedereen kan al zijn of haar gelopen kilometers bijdragen, zodat we gezamenlijk tot het einddoel, de 768.800 kilometers, komen. Het prettige van Run to the Moon and Back is dat iedereen – tussen de twee volle manen – op zelf gekozen momenten kan deelnemen. Je kunt dus zelf bepalen wanneer en waar jij het liefst loopt. Via de Run to the Moon and Back applicatie worden alle afgelegde (en daarmee gedoneerde) kilometers bijgehouden. Tijdens de hardloopperiode zal de gezamenlijke tussenstand via de app en via www.runtothemoonandback.nl worden getoond. Ook is via de app de individuele score van de deelnemer te zien. De app is te downloaden via de App Store of Google Play.

Make A Wish

‘Het doel van de campagne is om heel Nederland lekker gezond in beweging te krijgen en om de ultieme uitdaging te laten slagen’ aldus Wendy. Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms levensbedreigende ziekte heeft. Grote kans dat daar een kind uit jouw directe omgeving bij zit. De zoon van je buren, een klasgenoot van een vriendje. Deze kinderen hebben ook dromen en wensen en via de Wish Maps van Make-A-Wish is te vinden.

‘Ik ben erg trots op het feit dat ik samen met Make-A-Wish zo veel mogelijk zieke kinderen weer even blij kan maken. Via de Wish Maps van Make-A-Wish, die ook te vinden is in de Run tothe Moon-app, is te zien voor welke kinderen mensen iets kunt betekenen en waar de kinderen wonen. Zo blijkt dat iedereen wel een kind in haar omgeving heeft voor wie je samen met alle anderen naar de maan en weer terug kunt lopen.’

Een mooie win-winsituatie

Hanneke Verburg, algemeen directeur van Make-A-Wish: ‘Ik vind het heel bijzonder dat Wendy op deze manier invulling geeft aan haar ambassadeurschap voor Make-A-Wish. Door de Run to the Moon and Back te organiseren blijft zij dicht bij haar eigen missie om Nederland in beweging te brengen en gezonder te maken én helpt ze zelf actief mee om de wensen van zieke kinderen in vervulling te brengen. Een mooie win-winsituatie. Samen naar de maan en terug lopen is een inspirerend idee en ik hoop van harte dat zoveel mogelijk mensen gaan meedoen aan het hardloopevent. Iedereen kan zich makkelijk aanmelden en de kilometers kun je je in je eigen tijd lopen, op het moment dat het jou uitkomt. Het zou prachtig zijn als dit een succesvol evenement wordt dat we elk jaar opnieuw kunnen organiseren.’

Doe je mee?

Dat zouden wij natuurlijk helemaal fantastisch vinden! Trek met extra motivatie je (hardloop)schoenen aan en draag jouw steentje bij zodat we met elkaar het einddoel gaan halen. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play store.

Let’s do this! 

www.runtothemoonandback.nlWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF