fbpx

Voor 8 cent per minuut naar de sauna… Het kán nu!

Select Wellness Group gaat in samenwerking met Tapperuse iets heel tofs doen: saunaperminuut.nl! Op welk tijdstip je aankomt, maakt niks uit. Heb je een uurtje in de ochtend, ga je dan, als je liever alles van je laat afglijden in de avond, dan ga je lekker van acht tot tien. Je kunt nu eindelijk elk moment van de dag voor weinig geld ‘lekker naar de sauna.’ Er zijn maar liefst 26 resorts aangesloten en daardoor heeft het een waanzinnige dekking door heel het land!

We kennen het allemaal wel. Die zucht naar even dat rustmomentje in de week. Dan heb je de hele dag lekker gebikkeld op je werk, lange vergaderingen, veel (denk) werk verricht, vervolgens de kids thuis op en top verzorgd en dan eindelijk: quality time! Je zou het dolgraag willen: lekker relaxen, hup, naar de sauna. Maar ja. ‘Even’ lekker naar de sauna, dat is ook zo wat.

Iedereen weet: als je naar de sauna gaat, heb je weken van tevoren al heel goed gekeken in je agenda waar je daar een groot kruis kunt zetten, want zoiets doe je niet zo snel ‘even kort’; zonde van je geld en je neemt er veelal nog vrij voor ook. Maar vaak genoeg wil je juist (héél gráág!) spontaan die beslissing nemen: eventjes naar de sauna en wel nu! Want nú kan het mooi en je voelt juist nú de behoefte lekker te ontspannen. Select Wellness Group en Tapperuse hebben de ideale oplossing: saunaperminuut.nl!

Hoe werkt dat?

De app Tapperuse laat gebruikers per minuut betalen. Je reserveert eenvoudig via saunaperminuut.nl, tapt in als je bij de sauna bent, tapt weer uit als je vertrekt en via Afterpay betaal je exact het bedrag dat past bij de duur van je verblijf. Bij Select Wellness Group betaal je 8 cent per minuut en als je besluit er toch een heel dagje van te maken, kun je nooit over het maximum van de dagprijs (28,75 euro) heen gaan. Zo doe je een rondje sauna voor minder dan 7,50 euro. Dus als je besluit langer dan zes uur te blijven; je betaalt nooit meer dan de dagprijs. Wacht niet langer en download eenmalig gratis de app Tapperuse op jouw telefoon via de App Store of Play Store!

Wat is het grote voordeel?

Je voelt niet meer die verplichting om een hele dag te blijven omdat je een dagkaart hebt moeten kopen (‘Ik wil even lekker een uurtje of anderhalf naar de sauna, maar dan is een kleine dertig euro best een bedrag’).  Je kunt veel vaker gaan genieten van een momentje ontspanning. Je creëert eenvoudig jouw vaste momentjes in de week. Immers, je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent.

Wil jij ook eventjes naar de sauna en wel nú?! Zoek geen websites of actiepagina’s meer af en betaal per minuut! Via www.saunaperminuut.nl reserveer jij heel eenvoudig jouw ontspanningsmomentje óf een zorgeloos dagje uit.

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF