fbpx

Vanaf nu kun je naar de sauna wanneer JIJ wil

Anita werkt op de redactie van Wendy Multimedia. Naast haar werkzaamheden, studeert ze full-time, dus wij vonden dat dit bezige bijtje wel een rustmoment kon gebruiken. Ben jij ook altijd druk-druk-druk, en weet je niet waar je je tijd vandaan moet halen om ‘even’ te onthaasten? Lees dan Anita’s ervaring: vanaf nu kun je naar de sauna wanneer JIJ wil met saunaperminuut.nl!

Het is elf uur in de ochtend

Ik ben aan het werk op de redactie en zit middenin mijn tentamenperiode. Mijn lijf voelt zwaar en m’n oogleden willen alleen maar dichtvallen. Ik had voor vertrek misschien toch iets meer koffie moeten drinken; die cappuccino met sojamelk én een dubbele shot koffie was toch niet genoeg. Dat krijg je ervan als je de hele nacht aan het leren bent en er de volgende dag weer vroeg uit moet.

”Op dit moment verlang in naar de zon en een blauwe zee”

Sommige dierbaren vinden dat ik af en toe té veel hooi op mijn vork neem. Dan zeggen ze me steeds: ”Er is niets mis met gewoon even een keertje niks doen, Anita.” Ik geloof wel dat ze een beetje gelijk hebben. Ik werk en studeer veel, maar tegelijkertijd vind ik het gewoon heerlijk om met mijn vak bezig te zijn. Wat moet ik in bijvoorbeeld die grote dancehalls doen? Ik besteed mijn tijd liever aan al die mooie verhalen en nieuwe inspiratiebronnen, waardoor ik tot nog meer nieuwe ontdekkingen kom.

Of ik nu thuis ben of niet, die warme zonnestralen en een blauwe zee beeld ik me wel in. Dit is hét moment om even heerlijk te onthaasten van alle drukte. Ik ga naar saunaperminuut.nl en ik zie dat er keuze is uit maar liefst 22 resorts door heel Nederland. Al snel weet ik het: Thermen Barendrecht. 30 minuutjes rijden vanaf het oh zo gezellige havenstadje Hellevoetsluis. Perfect!

Het is vrijdagavond

Na een lange dag met mijn neus in de boeken is dan eindelijk het moment aangebroken om ‘even’ lekker naar de sauna te gaan: quality time! Lekker relaxen, hup, naar Thermen Barendrecht. En dit keer zonder weken van te voren in mijn agenda te kijken waar ik daar een groot kruis kan zetten. Normaal gesproken betaal ik voor zo’n dag een hoop geld en neem ik er nog vrij voor ook. Oh, wacht even… ik moet nog één ding doen voordat ik de auto instap: de Tapperuse App downloaden op mijn telefoon. Yes, done! De App is gedownload, gratis en voor niks, en het duurde hooguit twee minuten.

”De heerlijke aroma’s van de spa komen mij tegemoet”

Het is de eerste keer dat in Thermen Barendrecht ben. Het is prachtig gelegen in een groene omgeving vlakbij Rotterdam. De heerlijke aroma’s van de spa komen mij tegemoet. ”Goedenavond, welkom in Thermen Barendrecht,” verwelkomt de dame mij achter de balie. ”Goedenavond! Ik ben Anita en ik kom hier een avondje ontspannen namens WENDY Multimedia.” De dame wist meteen waarvoor ik kwam, liep naar achter en kwam terug met een paar badslippers, een badjas en twee handdoeken. ”Ik zal even met je meelopen naar de kleedruimten.”

Ze legt me uit hoe de kluisjes werken, waar de toiletten zijn, via welke deur ik de sauna binnenkom, je kunt het je zo gek niet bedenken. Ik kom niks te kort! Wat een hartelijke en behulpzame mensen werken daar. Oja, ik moet me natuurlijk wel even inchecken, bedenk ik me ineens. Ik pak mijn telefoon uit mijn tas, open de App, ik tap-in en de transactie wordt gestart. Wauw, dat ging makkelijk. Het kostte me nog niet eens een minuut.

Eenmaal in de sauna…

Ik loop in de sauna en ben best zenuwachtig: die badjas moet nu toch echt uit, Anita. Ik kijk nog even om me heen, observeer en analyseer alle dingen die gebeuren. Onder die stilte gaan een hoop gedachten schuil, maar toch besluit ik om mijn brein uit te zetten. Nu is het ‘me time.’ Het is als een wellness paradijs. De sfeer is zo rustig en de benadering van het personeel is persoonlijk en gastvrij. Heerlijk! Buiten bevind ik me in een royale tuin met een terras en een ligweide. De baden zijn heerlijk warm en aan de daken van de sauna-hutjes zitten heaters vast. Zelfs op deze koude avond geniet ik buiten van mijn drankje.

Mijn saunabezoek wordt versterkt door een bezoek aan het restaurant. ”Wil je de kaart, Anita?” In namen onthouden zijn ze héél goed. Van gezonde salades tot seizoengerechten en vegetarische gerechten: de keuze is reuze!

”Ik voel me weer als nieuw, fris en fruitig”

Mijn handen zijn gerimpeld en ik voel me zen. Zo zen heb ik me al lang niet meer gevoeld. Eigenlijk ben ik een beetje moe. Tijd om me om te kleden en naar huis te gaan. ”Hoe heb je je bezoek ervaren?” vraagt de professionele medewerker in het Beauty Center. ”Heerlijk! Ik voel me weer als nieuw, fris en fruitig. Het is alsof ik thuiskom en dat terwijl ik in eerste instantie moeite had om mijn badjas uit te doen.”

Ik lever mijn gebruikte bad-spullen in. ”Kun je mij misschien even helpen met uitchecken?” vraag ik aan de dame achter de balie. ”Het enige dat je hoeft te doen is de App te openen en je uit te tappen.” Nee, dat kan niet, dacht ik. ”Kan ik daarna gewoon naar buiten lopen?” vraag ik. ”Jazeker, en binnen 24 uur wordt er een factuur per e-mail naar je toegestuurd die je via iDeal kunt betalen.” In totaal ben ik twee uurtjes in Thermen Barendrecht geweest, dus dan krijg ik als het goed is een rekening van 9 euro en 60 cent. Want als ik 8 cent per minuut keer 120 minuten bereken, kom ik uit op dat bedrag. Ik ben benieuwd…

Zaterdagmiddag, de factuur staat inmiddels in mijn mailbox: 9 euro en 60 cent. Select Wellness Group en Tapperuse hebben werkelijk de ideale oplossing uitgevonden: saunaperminuut.nl! Ja, lieve lezeressen; het is ideaal. Voor 8 cent per minuut naar de sauna op ieder moment dat voor jou uitkomt, het kan écht!

Het grote voordeel van saunaperminuut.nl in een notendop

Je voelt niet meer die verplichting om een hele dag te blijven omdat je een dagkaart hebt moeten kopen (‘Ik wil even lekker een uurtje of anderhalf naar de sauna, maar dan is een kleine dertig euro best een bedrag’). Je kunt veel vaker gaan genieten van een momentje ontspanning. Je creëert eenvoudig jouw vaste momentjes in de week. Immers, je betaalt alleen voor de tijd dat je er bent.

Wil jij ook eventjes naar de sauna en wel nú?! Zoek geen websites of actiepagina’s meer af en betaal per minuut! Via www.saunaperminuut.nl reserveer jij heel eenvoudig jouw ontspanningsmomentje óf een zorgeloos dagje uit.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF