fbpx

Van dit eten krijg je een stralende huid!

We hebben allemaal wel eens last van onze huid. De een heeft een droge huid en de ander heeft juist last van een te vette huid. Toch streven we eigenlijk allemaal naar een mooie egale, stralende huid. Want hoe je eruit ziet heeft een grote invloed op je je voelt. Voeding speelt een belangrijke factor voor een prachtig gezond huidje. Wij hebben een aantal producten voor je op een rijtje gezet die jouw huid weer zullen laten stralen! 

1. Bosbessen en bosvruchten.

Bosbessen en bosvruchten zijn erg gezond voor je, maar wist je dat dit ook enorm goed is voor jouw huid? Het zorgt er namelijk voor dat jouw huidcellen sneller worden vernieuwd. Het effect hiervan is dat je een stralende huid krijgt. Jouw huid krijgt een flinke oppepper en het is nog lekker ook!

Bosbessen en bosvruchten

2. Vette vis

Dit klinkt misschien een beetje gek, maar vette vis, zoals sardines, zalm, tonijn, haring of makreel zijn heel goed als je van een droge schilferige huid af wilt komen. Zodra je te weinig goede vetten eet, krijgt je lichaam te weinig vitamines binnen. Het is goed twee keer per week vette vis te eten. Ben je niet echt een visliefhebber? Dan kun je ook visolie capsules nemen!

Vette vis

3. Worteltjes

Weg met die anti-rimpelcrème, want wortels zijn de perfecte (goedkopere) oplossing! Dat komt door de vitamine A die er in zit. Door vitamine A maakt jouw lichaam cellen en weefselstructuur aan. Oftewel door vitamine A kan jouw huid goed en op een natuurlijke manier herstellen.

wortel

4. Eieren

Net als bij wortels zorgen eieren ervoor dat jouw huid op een natuurlijke manier zichzelf herstelt. In een ei zit namelijk luteine en zeaxanthine. Deze twee stoffen zorgen ervoor dat de cellen sterker worden. De lijntjes en plooien in je huid worden dus als het waren verzacht!

ei

5. Avocado

In een avocado zit, in tegenstelling tot andere groente, veel vet. Dit is voornamelijk oliezuur, een onverzadigd vet. Een avocado is rijk aan vitaminen, mineralen en proteïnen. De vetzuren van de avocado zijn enorm belangrijk voor het herstel van de huid. De voedingsstoffen die er in zitten helpen jouw huid langer glad en jeugdig te houden. Daarnaast houdt het de huid soepel, gehydrateerd en zuivert het de huid.

Avocado

 

Lees ook: 6 redenen waarom je meer omega 3-vetzuren zou moeten etenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF