fbpx

Valentijnstip: ‘You make my heart beet’

Het is bijna Valentijnsdag. Heb jij al een leuke verassing voor je geliefde in petto? Samen iets ondernemen is altijd een goed plan. En wat is er fijner dan samen met jouw Valentijn ergens een hapje te gaan eten? Toch nog een dilemma… Waar ga je dan eten? Daar hebben wij een antwoord op!

Als er één restaurant te vinden is, waar jij jouw Valentijn mee weet te verassen is het wel de Kas. Dat dit restaurant een unieke locatie heeft, kun je wel zeggen. De Kas is zoals de naam al doet vermoeden gevestigd in het kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926. Alle gerechten bereiden ze met zo vers mogelijke ingrediënten. De kruiden en groenten kweken ze dan ook zelf in de kassen en tuinen van het restaurant. Elke week stellen de chefs van de Kas een menu samen met de beste ingrediënten van lokale leveranciers.

Woensdag 14 februari staat het restaurant de Kas in het teken van ‘You make my heart beet’. Het Valentijnsmenu bestaat uit 5 gangen, 4 bijpassende glazen wijn, een cocktail of mocktail, mineraalwater, koffie of thee met friandises voor €100 p.p. Verse seizoensgroenten aangevuld met vis van duurzame visserij en biologisch vlees uit de regio spelen de hoofdrol. Ben je vegetariër? Dan stelt de chef-kok een speciaal menu voor je samen.

Dan nu onze vraag aan jou. Welke Valentijn ‘ makes your heart beet’ ?

Reserveren kan zowel online als telefonisch.  Bekijk www.restaurantdekas.nl/reserveren.
020-4624562

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF