fbpx

Vaderdag winactie: super easy ontbijtje op bed

Bij Vaderdag hoort natuurlijk een ontbijtje op bed. Liefst een lekker en voedzaam ontbijtje, zodat papa er de hele dag weer tegenaan kan. En hoe fijn is het als je er zelf niet eens eerder voor uit bed hoeft?

De dag beginnen met een goed ontbijt is super belangrijk. Het brengt je spijsvertering op gang en geeft je volop energie. Helaas grijpen we maar al te vaak ‘even snel’ iets makkelijks mee om te eten. En dat zijn vaak precies de producten die snel verteerbare koolhydraten, weinig vezels en veel slechte vetten bevatten. Oftewel: ‘lege’ calorieën waar je lijf niets aan heeft.

Gezond én makkelijk ontbijtje

Maar een makkelijk en snel ontbijtje is stiekem best fijn! Gelukkig zijn er altijd mensen die ook tegen dit ‘probleem’ aanlopen en een oplossing zoeken. Zo ook levensmiddelentechnoloog Andries Gort en voormalig koekjesfabrikant en ondernemer Jerry Hoogendoorn. Zij ontwikkelden samen een ontbijtreep waar alles in zit dat je nodig hebt om je dag de perfecte kick start te geven.

Doctor’s Orders

Al ruim vijfentwintig jaar gebruikt Andries dagelijks een door hem zelf samengestelde unieke volkorengranenmix als ontbijt. In de loop der jaren heeft hij de 100 procent natuurlijke samenstelling daarvan steeds verder verbeterd tot een ontbijt met een perfecte voedingswaarde. Deze mix vormt nu de basis voor de ontbijtrepen van DOCTOR’S ORDERS. Oftewel: Breakfast-in-a-bar.

Win een ontbijtje voor Vaderdag!DO BBD Vaderdag winactie: super easy ontbijtje op bed

Mannen staan erom bekend dat ze dol zijn op gemak, maar stiekem worden wij vrouwen daar ook heel blij van! Dus helpen wij je een eindje op weg. De lekkere ontbijtrepen van Doctor’s Orders komen namelijk ook in een mooie giftbox. En speciaal voor Vaderdag mogen wij 10 van deze giftboxen weggeven.

Dus mail ons snel waarom jij de vader van je kids wilt verrassen met dit ontbijtje: winactie@wendymultimedia.nl

Deze actie loopt t/m 14 juni 2017WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF