fbpx

Tjitske Reidinga eert vandaag iedereen voor wie Moederdag confronterend is

Moederdag is niet voor iedereen even leuk. Waarschijnlijk heb je alle posts van blije moeders en kinderen wel voorbij zien komen. Dat kan heel confronterend zijn als je zelf een kind verloren hebt, je moeder kwijt bent of als het niet lukt om zwanger te worden. Daarom steekt Tjitske Reidinga deze vrouwen een hart onder de riem. Wij delen graag dit mooie initiatief.

Gratis Bloemen

Op maandag 15 mei deelt zij gratis bloemen uit aan de vrouwen die dat kunnen gebruiken als troost. Actrice Tjitske Reidinga staat bekend om haar prachtige bloemencreaties. ‘Sinds twee jaar ben ik werkzaam op de bloemenmarkt op het Amstelveld in Amsterdam. Door mijn werk zie ik wat voor verschil bloemen kunnen maken. Hierdoor heb ik het idee gekregen om een zee van bloemen op het Amstelveld in Amsterdam te creëren. Hier kunnen mensen zelf gratis boeketten samenstellen. En misschien is er ook ruimte om een praatje met elkaar te maken’, vertelt ze.

Het initiatief van Tjitske Reidinga en Bloemenbureau Holland start op maandag 15 mei duurt tot 17.00 uur, op het Amstelveld in Amsterdam. Iedereen is welkom voor wie Moederdag confronterend is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tjitske Reidinga (@treidinga)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF