fbpx

Stap op de spinningfiets in één van de SportCity clubs om geld op te halen voor kankeronderzoek tijdens de grootste spinningmarathon ooit!

Stichting Fight cancer, SportCity, SLAM! en Global Media & Entertainment roepen heel Nederland op om 23 maart mee te doen en geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Talloze DJ’s, bekende Nederlanders en topsporters omarmen de actie. Iedereen kan meedoen door te spinnen of te doneren! 

Op de spinningfiets  stappen in één van de deelnemende SportCity clubs brengt ons dichter bij het doel: een half miljoen euro bij elkaar fietsen. Met deze opbrengsten wordt onderzoek mogelijk gemaakt naar behandelingen op maat voor jongvolwassenen met kanker. Er doen bijna 2.000 mensen mee en de teller staat inmiddels op meer dan 285.000 euro.

Spin for Life, de grootste spinningmarathon ooit

De organisaties willen op donderdag 23 maart duizenden mensen bewegen om in één van de 27 deelnemende SportCity clubs 1 of 2 uur te gaan spinnen op de beats van SLAM! Iedereen kan meedoen, ook mensen die geen lid zijn van SportCity. Deelnemers staat een bijzondere ervaring te wachten, een limited edition Spin for Life goodie en een hapje en drankje. Mensen die liever een donatie doen in plaats van mee te spinnen, kunnen gemakkelijk via een Tikkie doneren. Deelnemers en bedrijven die mee spinnen, activeren hun eigen omgeving, zoals familie, vrienden en collega’s voor sponsorgeld. Met de opgehaalde donaties wordt onderzoek gefinancierd naar behandelmethoden op maat voor jongvolwassenen.

Aftellen!

In de SLAM!-studio houden van maandag 20 tot en met donderdag 23 maart diverse spraakmakende gasten een spinningfiets draaiende. Op donderdag fietst SLAM!-DJ Martijn La Grouw vanaf de studio in Naarden naar de centrale locatie op de SportCity club aan de Wibautstraat in Amsterdam. Hij opent daarmee officieel de grootste spinningmarathon ooit! Vanaf deze locatie wordt ook tijdens het event een livestream uitgezonden naar de andere 26 deelnemende SportCity clubs. Dj’s die live voor de spinners gaan draaien zijn onder meer La Fuente, WeDamnz en Michael Amani. Tim Senders, die zelf zijn opa verloor aan kanker, is de host van het event en hij spint ook mee. Andere BN’ers die op de fiets stappen, zijn tophockeyer Dennis Warmerdam en voetballer Ralf Seuntjens, die het initiatief vanuit hun persoonlijke ervaring met kanker een warm hart toedragen.

Het evenement is voor iedereen live te volgen via de radio en te zien op SLAM! TV (via Ziggo kanaal 603 en KPN kanaal 111).

Onderzoek van levensbelang

Stefanie van Rootselaar, directeur Fight cancer: “We hopen met onze 27 lokale evenementen, die samen Spin for Life vormen, zoveel mogelijk mensen te inspireren om mee te doen én te doneren. Kanker raakt helaas nog steeds 1 op de 3 Nederlanders, dus onderzoek is van levensbelang. Samen dragen we met Spin for Life bij aan een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.”

Ga voor meer informatie over Spin for Life en inschrijven naar: www.fightcancer.nl/spinforlifeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF