fbpx

Self-care is the best care! 5 manieren om self-care te beoefenen

Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt kan je vaak ook niet optimaal voor een ander zorgen. Dus de hoogste tijd om jezelf op de eerst plek te gaan zetten. Zoals het hoort! Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan de sauna, dagje/nachtje weg in eigen land of start met een detox kuur. Van binnen uit werken aan (betere) jij.

Wellness met overnachting in Maastricht

Kom relaxen, eten en overnachten bij SpaSereen Maastricht. Een tweedaags sauna arrangement compleet gericht op uw body & mind in een gloednieuw saunacomplex op slechts 4 km van het centrum van Maastricht.

Een dagje heerlijk genieten en opwarmen in al onze nieuwe sauna faciliteiten, relaxen in de baden, tussendoor smullen in ons populaire restaurant. Tafel na zolang u wilt en loop na een heerlijke lange saunadag weer helemaal zen naar uw hotelkamer, waar u een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvellandschap treft.

Indien gewenst kunt u dit arrangement uitbreiden met een heerlijke lichaamsmassage of gezichtsbehandeling. Of woon eens een klankschalensessie bij.

20221105 SpaSereen © Gerlach Delissen Photography 1 Self-care is the best care! 5 manieren om self-care te beoefenen

SpaSereen Maastricht Hotel Arrangement

  • Sauna dagentree
  • Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai
  • Broodgerecht naar keuze (lunch)
  • Hoofdgerecht naar keuze (diner)
  • Overnachting in viersterrenhotel Dormio Hotel de Prins van Oranje
  • Ontbijt bij restaurant Dormio Proeflokaal Eten
  • Heerlijk genieten in Maastricht d.m.v. stadswandeling (zonder gids)

Vanaf € 119,- per persoon.

Waar luxe en natuur samenkomen

Nagenietend van alle voordelen die een saunabezoek met zich meebrengt, kunt u de tweede dag de prachtige natuur ontdekken of een balletje slaan op de naastgelegen International Golf Maastricht.

Reserveer nu via Spasereen.nl

Laat jezelf stralen!

Huidinstituut La Joie is dé body & mind specialist in huidverjonging, bodycontouring, definitief ontharen én diverse wellness- en ontspanningsbehandelingen. Daarnaast hebben zij een professionele nagelstudio, bieden zij cosmetische pedicures en kun je hier terecht voor wenkbrauwen- en wimperbehandelingen. Kortom, bij La Joie vind je echt alles onder één dak en kun je ultiem ontspannen met één of meer van hun weldadige behandelingen. De specialisten van Huidinstituut La Joie staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je helemaal oplaadt en je weer energiek en stralend de deur uitgaat!

Boek nu gratis jouw professionele intake met huidanalyse op lajoie.nl.

indiase hoofdhuid massage lajoie Self-care is the best care! 5 manieren om self-care te beoefenen

Detox je lichaam

Bij ZeoDetox BV kun je terecht voor een breed assortiment producten die helpen bij de afdrijving van gifstoffen. Ons lichaam wordt namelijk dagelijks blootgesteld aan gifstoffen, zware metalen en schadelijke straling. Omdat men vaak tegelijkertijd tekorten aan belangrijke voedingsstoffen heeft, is ons lichaam minder goed in staat zichzelf te reinigen. Deze gifstoffen worden daarom opgeslagen in onze organen en vetweefsel, waaruit diverse klachten ontstaan zoals vermoeidheid, hoofdpijn, gewichtstoename, voedselintoleranties en -allergieën, een verminderde weerstand en meer. Met de producten van Zeodetox ontgift jij opnieuw jouw lichaam. Alle Toxaprevent MANC geactiveerde zeolietproducten van Zeodetox.nl zijn Medisch CE gecertificeerd en volkomen veilig te gebruiken.

Ga naar Zeodetox.com voor meer informatie.

Afbeelding11 Self-care is the best care! 5 manieren om self-care te beoefenenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF