fbpx

Samenwerking tussen Wendy van Dijk en Pascale Naessens

Pascale Naessens is in België het boegbeeld voor gezonde voeding en haar kookboeken staan steevast in de bestsellerlijsten. Wendy van Dijk is er dan ook trots op dat ze voor haar platform wendyonline.nl en haar Wendy specials een samenwerking is aangegaan met Pascale Naessens. Naessens verbindt zich als voedingsdeskundige aan haar platform.

Wendy experts

Wendy Online is het online platform van Wendy van Dijk en heeft maandelijks een miljoen bezoekers. De specials verschijnen vier keer per jaar. Met haar platform en specials wil Wendy van Dijk haar volgers en lezers een helpende hand bieden op het gebied van geluk en een gezonde leefstijl. Hiervoor wordt samengewerkt met een team van experts, die elk vanuit hun eigen discipline bijdragen leveren aan het online platform en aan de specials. Zo zijn onder andere Fien Vermeulen, Hannelore Zwitserlood, personal trainer Kelby Jongen en hormoondeskundige Ralph Moorman aan het platform verbonden. Sinds afgelopen weekend is ook Pascale Naessens toegevoegd aan het team van experts.

Pascale Naessens

De kookboeken van de Belgische Pascale Neassens zijn de best verkochte kookboeken in België. Ook in Nederland is Pascale geen onbekende meer en omarmen haar fans haar aanpak en visie op puur en gezond eten. Ze startte haar carrière als fotomodel. Daarna werkte ze als presentatrice en omroepster bij VTM, waar ze verschillende woonprogramma’s presenteerde. In 2010 publiceerde Pascale haar eerste kookboek: Mijn Pure Keuken. Sindsdien publiceerde ze een reeks van kookboeken, die allemaal bestsellers werden, bijvoorbeeld Puur Pascale, Nog eenvoudiger en Echt Eten. Ook heeft zij een eigen keramieklijn. De boeken van Pascale wordt in Nederland uitgegeven door uitgeverij Lannoo.

Pure voeding

Pascale Neassens gelooft in de kracht van pure voeding. ‘Veel vrouwen die willen afvallen maken de fout om calorieën te gaan tellen, minder vet te eten en te veel koolhydraten, zegt de voedingsdeskundige. Haar oplossing: eet pure voeding, met het vet en zorg voor een verzadigd gevoel. ‘Kook vers, kook zelf en eet samen: dat is dé formule is om gelukkiger te worden’, aldus Naessens.

Foodbox voor Pasen

Pascale is ook bezig met het ontwikkelen van maaltijdboxen, bestaande uit kant- en klaarmaaltijden die zijn gemaakt van pure ingrediënten. Want hoewel ze pleit voor zelf koken, is het ook fijn om jezelf soms te verwennen met een gezonde kant en klaar maaltijd. Voor Pasen ontwikkelde ze in samenwerking met cateringbedrijf Aramark een speciale Paasbox, met daarin een heerlijk viergangenmenu. Pascale Naessens: ‘Een foodbox uitbrengen vergt kennis, organisatie en een groot team van gedreven mensen waarop je kan vertrouwen. Vandaar de samenwerking met Aramark. Ik vond het bijzonder aangenaam om samen te werken met hun chef en culinair adviseur, Rosario Butera. Zijn technische kennis om mijn recepten en gerechten op grotere schaal te brengen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, stemde mij helemaal gerust. Elk gerecht wordt stuk voor stuk met de grootste zorg, met de hand én vers bereid. Daardoor kan alles ook ingevroren worden.’

Deze week verschijnt er elke dag een gratis recept van Pascale Naessens op wendyonline.nl. In de volgende special, die op 21 april verschijnt, staat een uitgebreid interview met Pascale Naessens over haar visie op eten.

Bekijk hier alvast de heerlijke recepten van Pascale.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF