Zin in een Oosters gerecht? Herman kwam in WENDY magazine #4 met een heerlijk recept van zijn vriend Kevin Fan. Kevin is de zoon van een oude Chinese keukenmeester, die Herman goed kende. Wij geven je het recept van Kevin om een overheerlijke zeebaars klaar te maken.
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 250 gram zeebaars
- Paksoi
- 3 verschillende paddestoelen
- Chinese bosui
- Olie
- Gemberolie
- Zeezout
- Kikkoman soja
Aan de slag
- Snijd de zeebaars in kleine filetjes
- Pocheer de filetjes
- Leg de filetjes gemengd met gemberolie op gewassen paksoi
- Voeg zeezout toe
- Snijd 3 verschillende paddenstoelen en leg ze rauw op de vis
- Stoom het geheel 3 tot 4 minuten
- Warm intussen de olie op tot het gaat roken en doe gesneden Chinese bosui erdoorheen
- Klaar met stomen: besprenkel de vis met de bosui-olie én Kikkoman-soja
Eet smakelijk!