fbpx

Recept: tosti met geitenkaas, tomaat-pesto

Tijdens een heftige periode in haar leven hielp goede voeding Carolina van Doorenmalen (30) van Foodie-ness er weer bovenop. ‘Mijn geest kreeg ik niet op orde, daarom begon ik met het weer gezond maken van mijn lichaam.’ Dit resulteerde in haar nieuwe kookboek, Het Geluksdieet. Een kookboek met makkelijke en gezonde recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Dit keer een recept van een happy tosti met geitenkaas, tomaat en pesto!

Ingrediënten

  • 1 volkoren pitabroodje
  • 1 el pesto/handje rucola
  • 20 g geitenkaas
  • 1 tomaat
  • 200 g rauwkost naar keuze

Benodigdheden:

Tosti-ijzer of contactgrill

Vegan style: vervang de pesto door vegan pesto en de geitenkaas door gegrilde courgetteplakken.

Bereiding:

  1. Zet het tosti-ijzer aan, snijd het pitabroodje open en besmeer de binnenzijde met pesto. Leg hierop de rucola.
  2. Snijd de geitenkaas en tomaat in stukjes, en verdeel over de rucola (eindig met geitenkaas).
  3. Serveer het met de rauwkost.

Eet smakelijk! 

 

 

 

 

 



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF