fbpx

Recept: Shakshuka met Spinazie en Feta

Heb je trek in iets lekkers en gezonds, maar wil je niet uren in de keuken staan? Shakshuka it is! Dit keer met feta en spinazie. In een handomdraai tover je een gezond en super lekker gerecht op tafel. Het geheim is de speciale @thespiceclub Shakshuka mix. Vol natuurlijke ingrediënten, zonder zout en onnodige toevoegingen. En voor extra smaak en crunch voeg je The Topping toe.
Een ideaal recept voor een doordeweeks diner. Een tip: maak extra veel, dan heb je de volgende dag ook een heerlijke lunch!

Ingrediënten:

Voor 4 personen

Bereiding:

  • Snijd de ui, knoflook en paprika.
  • Verhit olijfolie in een koekenpan. Bak ui en paprika ~5 min.
  • Voeg knoflook toe en bak nog 1-2 min.
  • Mix de tomaten uit blik en The Spice Club Shakshuka mix. Laat 10-15 min sudderen.
  • Voeg spinazie toe en kook 2-3 min.
  • Maak 4 kuiltjes voor de eieren. Breek de eieren erin en strooi feta erover.
  • Dek af met een deksel en stoof 5-8 min. op laag vuur, tot de eitjes gestold zijn.
  • Garneer evt met koriander/peterselie en The Spice Club Topping.

Over The Spice Club

Bij The Spice Club staan 100% natuurlijke kruidenmixen centraal. Vrij van zout en zonder toevoegingen zoals E-nummers. Alle kruidenmixen gaan gepaard met bijpassende recepten, die iedereen kan maken in minder dan 30 minuten en met ingrediënten die je in iedere supermarkt kan vinden. Een ideaal alternatief voor drukke huishoudens die wel de wens hebben om gezond te eten, maar vaak de tijd of inspiratie missen en geen €7 – €8 p/p voor een maaltijd willen betalen.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.



 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF