fbpx

Recept: pannenkoeken voor je hond

Tja, pannenkoeken voor de hond, dat bedenk je nou niet zelf. Gelukkig kwam Prins Petfoods met dit geweldige recept om jouw trouwe viervoeter ook eens goed te verwennen! Het recept vind je hieronder. 

Pannenkoekjes met zalmmm!

Zet een mengkom en een kleine koekenpan klaar en een bord waarop je de pancakes kunt verzamelen, en zorg dat je een garde en een sauslepel/kleine soeplepel bij de hand hebt.

Nodig

Zo maak je de pancakes

Meng de bloem met het ei en de beloningscrème en leng het mengsel met het water aan tot een beslag. Verhit wat olie in de koekenpan en gebruik per keer één of twee lepels beslag om pannenkoekjes met een doorsnee van ongeveer tien centimeter te bakken. Je kunt de hartvorm gebruiken om hartvormige pancakes uit te steken. De restjes die daarbij overblijven lust je dier natuurlijk ook! De pancakes die je overhebt kun je invriezen.

pannenkoeken voor hond

Pannencookiemonsters!

Maak echte cookiemonsters van je pannenkoekjes: ‘teken’ er met de tube beloningscrème grappige gezichtjes op.

pannenkoeken voor hond

Burp!

Let op: geef je dier altijd maar een klein beetje beloningscrème per keer, want als je te veel snoept kun je heel misselijk worden, heb je misschien zelf wel eens ervaren. Snack met mate. Dan snack je het lekkerst!

Brandstof voor je brein

Meel bevat veel koolhydraten. Honden zijn vleeseters, maar kunnen ook koolhydraten verteren en de energie daaruit opnemen. Wist je dat hersenen koolhydraten nodig hebben om goed te kunnen functioneren?

We <3 you!

Dieren liggen ons niet alleen na aan het hart, ze helpen ons hart ook gezond te houden! Wist je dat uit een Zweeds onderzoek blijkt dat hondeneigenaren, en vooral singles met een hond, minder vaak last hebben van problemen met hart en bloedvaten en daar ook veel minder vaak aan sterven?

Jouw KeukenPrins creatie

Ben je blij met je creatie? Maak dan een leuke foto en deel die via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest met de hashtags #PrinsPetfoods en #KeukenPrinsWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF