fbpx

Recept: Bloemkool Met Harissa

Spice up je bloemkool met The Spice Club! Ontdek ons bloemkoolrecept met een frisse twist. Dit bloemkoolrecept verandert je kijk op groenten! Knapperig, rijk van smaak en gecombineerd met frisse knoflook-citroenyoghurt, is dit de perfecte balans van smaak en looks Het is niet alleen verrukkelijk maar ook verrassend eenvoudig te bereiden. Een must-try!

Zo maak je dit recept:

Aantal calorieën per portie: 346

Ingrediënten voor 4 personen:

  •  1 bloemkool
  •  250g Griekse yoghurt
  • Verse koriander
  • Handvol pijnboompitten Sjalot
  • Knoflook
  • Rode peper
  • Limoen
  • Tahini (optioneel)
  • Harissa
  • 4 tl THE SPICE CLUB MAROC

Bereidingswijze 

  1. Verwijder de bladeren en basis van de bloemkool. Blancheer deze 5 minuten.
  2. Droog de bloemkool en bedek met onze harissa marinade. Rooster op 170°C tot knapperig maar niet bruin (circa 40 min). Voor de frisse knoflook-citroenyoghurt: combineer de yoghurt, knoflook, limoensap
  3. Bak de fijngehakte sjalot, chili en koriander in olijfolie en voeg pijnboompitten toe tot ze goudbruin zijn.
  4. Serveer eerst de yoghurt, leg daarop de geroosterde bloemkool. Besprenkel met tahinidressing en top af met @thespiceclubtopping

Over The Spice Club

Bij The Spice Club staan 100% natuurlijke kruidenmixen centraal. Vrij van zout en zonder toevoegingen zoals E-nummers. Alle kruidenmixen gaan gepaard met bijpassende recepten, die iedereen kan maken in minder dan 30 minuten en met ingrediënten die je in iedere supermarkt kan vinden. Een ideaal alternatief voor drukke huishoudens die wel de wens hebben om gezond te eten, maar vaak de tijd of inspiratie missen en geen €7 – €8 p/p voor een maaltijd willen betalen.



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF