fbpx

Recept: bananen-dadelijs met cocos

Recept bananen-dadenijs met cocosZin in een lekker toetjes in de middag of avond? Wij hebben een recept uit de oude WENDY magazines gehaald: bananen-dadelijs met cocos. Een recept van veganiste Sanne van Rooij, blogger en eigenaar van het Instagram-account beautyblends.

Ingrediënten

  • 2 bevroren bananen
  • 4 zachte dadels of 3 eetlepels dadelpasta
  • 1 lepel kaneel
  • handje bevroren bessen
  • optie: vers fruit of cocosvlokken

Aan de slag

  1. Pel de 2 bananen en snijd ze vervolgens in plakjes.
  2. Doe de plakjes in een plastic zakje en leg ze voor gebruik minstens 4 uur in de vriezer.
  3. Wanneer ze goed koud zijn, doe je ze in de keukenmachine.
  4. Laat de keukenmachine zo’n 4 minuten draaien tot er een zachte crème ontstaat.
  5. Voeg vervolgens de dadels of dadelpasta en kaneel toe. Voeg ook de bessen toe en laat de keukenmachine nog 2 minuten draaien.
  6. Schep je ijs in leuke bakjes en versier met wat vers fruit of cocosvlokken.

Wat een feest, eet smakelijk!

Beeld: Timo Sorber

 



WENDY Zomer Special

Het pure Ibiza


Een special over het eiland van Wendy van Dijk, met al haar inside tips en aandacht voor de pure natuurlijke kant van het eiland.



 
 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF