fbpx

Psychologe Barbara Nanninga geeft positieve mindset workshop tijdens onze Ibiza retreat

Naast Dokter Nora Hendriks en Cindy Pilarczyk is Psychologe Barbara Nanninga ook weer van de partij tijdens de Kom in Balans-retreats 2024 van WENDY op Ibiza! Met haar workshop; Train een positieve mindset, leer je een betere interactie en diepere connectie met jezelf en je omgeving aan te gaan met als einddoel; (nog) gelukkiger te worden.

Barbara Nanninga werkt al sinds 1998 als psycholoog en hypnotherapeut in haar eigen praktijk en in het bedrijfsleven. Sinds 2010 werkt ze voor tv-programma’s, zowel voor als achter de schermen en in 2022 heeft ze, samen met twee collega’s, Media Care Collective opgericht. Vanuit dit bedrijf worden kandidaten en crew in het voor-, tijdens- en na-traject van een tv programma begeleidt en ondersteunt. Zo leren ze onder andere om te gaan met de voors en tegens van social media.

Daarnaast heeft ze haar workshop; Train een positieve mindset ontwikkeld. Barbara: “Mensen willen authentiek, stabiel en gelukkig zijn. Daarop heb ik een model ontwikkeld dat dit inzichtelijk maakt met een stappenplan om anders te denken, anders te doen en beter naar jezelf te luisteren. Mijn model geeft inzicht in gedragspatronen, meer zelfvertrouwen en bewustere communicatie. Dit leidt tot betere interactie en diepere connectie met jezelf en je omgeving met als einddoel; (nog) gelukkiger worden”.

Barbara over de Train een positieve mindset workshop

Tijdens deze retraiteweek geef ik die Train een positieve mindset-workshop waarin je belangrijke inzichten en handvatten krijgt waar je direct mee aan de slag kan om een positieve mindset te krijgen. Hiermee krijg je inzichten in je lichamelijke signalen, gedachten, gevoelens en gedrag waardoor je leert hoe je met onprettige situaties overweg kan gaan zonder jezelf te verliezen. Dit zal een stevig, stabiel en gelukkig gevoel genereren en ga je de controle over je eigen leven (terug)krijgen. Dit doe ik middels het doorlopen van mijn stappenplan:

  1. Zelfacceptatie
  2. Zelfwaardering
  3. Zelfvertrouwen
  4. Zelfcontrole

De dag erna blikken we terug op datgene wat geleerd is en kijken we wat al is veranderd. Uiteraard is er dan ruimte voor vragen en verdieping.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Wendy’s Kom in Balans retreat

Na ook in 2023 succesvolle retreats te hebben gedraaid, organiseren we dit jaar weer prachtige retreatweken op Ibiza. Met Barbara’s workshop; Train een positieve mindset, leer je een betere interactie en diepere connectie met jezelf en je omgeving aan te gaan met als einddoel; (nog) gelukkiger te worden. Ga jij met ons mee? Klik hier!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF