fbpx

Probeer nu Wendy’s voedingsschema voor slechts €1,-

Sinds Wendy gluten- en lactosevrij eet voelt zij zich veel fitter, maar moet ze bijvoorbeeld ook oppassen dat ze geen gewicht verliest. ‘Ik geloof heilig in gezonde voeding. Het zorgt ervoor dat je je zoveel fitter voelt en dat is zeker bij het ouder worden zó belangrijk. Ik geloof erin dat je je echt gelukkiger voelt als je fit en energiek bent.’

Het mooie aan dit voedingsplan is dat je op maat gemaakte weekmenu’s ontvangt volledig afgestemd op jou.

Sport je intensief of juist helemaal niet? Wil je afvallen of spiermassa opbouwen? Eet je glutenvrij, lactosevrij of liever zonder vlees of vis? Wat je doel en wensen ook zijn, met Wendy’s weekmenu’s stel je elke week opnieuw het ideale menu samen.

Al onze menu’s zijn opgesteld volgens wetenschappelijke richtlijnen gezonde voeding.

Slechts €1,-

Wij krijgen regelmatig verzoeken of het mogelijk is om onze weekmenu’s eerst uit te proberen. En dat kan! Wij bieden jullie nu eenmalig de kans Wendy’s weekmenu’s een week lang te proberen voor slechts één euro.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: schrijf je in, geniet van een proefweek en beslis daarna zelf.

  • Wil je stoppen na de proefweek? Geen probleem, je kunt eenvoudig opzeggen.
  • Besluit je om door te gaan? Dan betaal je na de proefweek slechts €9,95 per maand met de optie om maandelijks op te zeggen.

Je zit dus nergens aan vast! Wees er snel bij, deze aanbieding is geldig tot en met zondag 4 februari.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF