fbpx

Oproep: ben je zwanger en houd je van lekker eten…

In Oh baby! laat Denise Kortlever zien hoe je tijdens je zwangerschap – én nog heel lang daarna – gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. Wij zoeken iemand die in naam van WENDY lekkere hapjes komt eten en verslag wilt doen van dit geweldige event!

WENDY reporter voor één dag

Van snelle maaltijdsalades die goed zijn voor jezelf en je baby tot zalige éénpersoons triple chocolate cookies voor je zwangere cravings. Maar ook lichte powermeals voor als je last hebt van misselijkheid en – heel fijn – zwangerproof sushi, cocktails en filet américain. En wat dacht je van de ideale maaltijden om vast vooruit te koken voor in de drukke kraamtijd? Nee, geen lijstjes met dingen die je niet mag, maar juist heerlijke inspiratie om die 9 maanden zo smaakvol mogelijk door te komen.

online Oh Baby Denise Kortlever cover 3d Oproep: ben je zwanger en houd je van lekker eten...

Ben jij zwanger en lijkt het jou leuk om 2 oktober bij de perslunch van Oh baby! aanwezig te zijn? En voor ons verslag te doen en foto’s te maken van al het lekkere eten dat voorbij gaat komen? Stuur dan een mailtje naar: winactie@wendymultimedia.nl en wie weet ben jij dan wel aanwezig bij de perslunch van dit geweldige boek!

Ben je niet in gelegenheid naar de perslancering te komen, maar wel heel benieuwd naar het boek? Bekijk onze winactie!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF