fbpx

Ontdek het getal van jouw levensmissie

Ben jij ook zo geïnteresseerd in het ontdekken van je diepere levensbestemming door het levensconcept te begrijpen? Freelance schrijver, columnist, numerologe en founder van het online gezondheidsplatform todayimeet Karin Achten helpt graag mensen inspireren en motiveren om hun diepere levensbestemming te helpen vinden door bewustwording en inzicht te scheppen in het levensconcept. Want, zonder geestelijke bewustwording, vindt er op mentaal vlak geen verandering plaats.

Dit zette mij aan het denken….Wat als ik mensen zou kunnen inspireren, op zoek te gaan naar een nieuw bewustzijn, waardoor men de ingang naar een dieper levensconcept kan ontdekken? Deze vraag liet me niet los en daarmee ontstond het idee om een tweede boek te gaan schrijven: ‘De Vasari Gang’ – een spirituele roman over bewustwording met inzicht in het levensconcept.

Vind je diepere levensbestemming

Om een gelukkig en zinvol leven te kunnen leven, is het van groot belang om je diepere levensbestemming te vinden. Dit kan van alles zijn. Voor sommigen ligt er een grote rol weggelegd en voor anderen is het misschien de bedoeling zichzelf te leren kennen en begrijpen. Weer anderen werken mee aan een groot gemeenschappelijk doel en misschien is het zelfs de bedoeling voor een grote groep mensen op zoek te gaan naar geestelijke vrijheid. Hoe je het ook wendt of keert, uiteindelijk komen we allemaal in aanraking met onze levensbestemming. Misschien heb je al een idee en volg je de weg van het hart, of misschien kun je wel een stap in de goede richting gebruiken, om jouw levensconcept te gaan begrijpen en bewuster het levensspel te gaan ‘spelen’.

Nu moet je weten dat je niet ‘toevallig’ op je geboortedatum geboren bent. Je bent namelijk naar deze aarde gekomen met een zielenopdracht. Je hebt zelf voor deze les/ rol gekozen, omdat je deze nog niet eigen bent in je eigen evolutie. Bij deze missie heb je door middel van je geboortedatum een mooi pakketje aan talenten en vaardigheden meegekregen die jou helpen deze missie te kunnen uitvoeren. Om je alvast aan het denken te zetten, is het handig om je ervan bewust te worden welke interesses en talenten je hebt. Voor sommigen is het lastig om dit zomaar even te benoemen, dan laten we het even voor wat het is, en zullen er straks wellicht wat kwartjes vallen…

Toegang tot jouw levensconcept

Om je een stukje op weg te helpen, is het van belang om toegang te krijgen tot jouw unieke numerologische getal, die reeds eeuwen geleden door grote wijsgeren werd ontdekt. Hierin ligt jouw levensmissie besloten en geeft jou de inzichten waarop je je kunt richten. Ieder cijfer of getal heeft zijn eigen energie. Je geboortedatum is dus een unieke code, waarmee jouw levensconcept vaststaat.

Natuurlijk worden er veel mensen op dezelfde dag geboren, maar onder andere omstandigheden en met andere namen. Ook deze getallen geven weer een andere vibratie om de missie uit te voeren, en kom je voor andere uitdagingen te staan. Alles is dus energie en je kunt dus werkelijk alles berekenen. Maar laten we ons voor nu richten op de missie.

Wat zijn je uitdagingen en je valkuilen? Wat zijn je talenten en wat doe je er mee?

Wat is jouw missiegetal en hoe reken je het zelf uit?

Door alle getallen klein te maken, bijvoorbeeld 16-04-1971 wordt:

1+6+0+4+1+9+7+1 = 29 = 11

Normaalgesproken tel je de 1 + 1 = 2 weer bij elkaar op, behalve bij 11, 22 en 33. Deze maak je niet klein, dit zijn spirituele getallen en blijven zo staan. Bij deze geboortedatum is dus 11 de missie.

Nog een voorbeeld:

25-05-1999 wordt:

2+5+0+5+1+9+9+9= 40 = 4

Hierbij is de missie 4

Welke missie heb je?

1.

Pioniersgeest met leidinggevende kwaliteiten. Voer je ideeën uit en ontwikkel je eigen ik-bewustzijn.  Een eigen zaak of een leidinggevende functie past bij deze missie.

2.

Samenwerking en verbinden is de missie om je doel te bereiken. Gevoelig, intuïtief en hartstochtelijk in relaties. Een echte teamplayer op de werkvloer en in sociale contacten.

3.

Je gevoel uiten is de missie, dit kun je bereiken door je creativiteit te ontwikkelen. Zo kan een 3 de schoonheid van het leven omarmen. Artistiek en een levenskunstenaar.

4.

Stabiliteit en manifesteren door hard te werken. Ga op zoek naar innerlijke rust om mentale blokkades los te laten en iets van waarde neer te zetten in dit leven. Een echte ondernemer.

5.

De 5 is op zoek naar geestelijke vrijheid. In vorige levens in de 5 onderdrukt geweest, waardoor hij/zij in dit leven vrijheid mag ervaren door zijn grenzen te verleggen. Een 5 kiest vaak een vrij beroep.

6.

Harmonie, vrede, waarheid en toewijding aan zijn familie en medemens. De 6 brengt graag rust in zijn omgeving en als beroep kiest hij vaak voor de sociale, maatschappelijke sector.

7.

De 7 gaat op zoek naar de zin van het leven, ze hebben goede mensenkennis en houden van diepgang in een gesprek. Vanuit rust en bezinning staat de 7 in verbinding met zijn innerlijke wijsheid. Religie, spiritualiteit, wetenschap onderzoeker of filosoof past bij deze missie.

8.

Het streven naar welstand en erkenning, geeft de 8 de kracht om vooruit te komen in het leven. De koning/koningin onder de getallen wat betreft hun zakelijke carrière. Men is ambitieus, een ondernemer, manager en een goede organisator. Het hebben van een eigen zaak en/of financieel onafhankelijk zijn is voor een 8 een pré.

9.

De 9 is een goede spreker en verbaal sterk. Veelzijdig als de 9 is, wil hij graag zoveel mogelijk kennis vergaren over dingen die hem interesseren en deze kennis overdragen. Mensen met een 9 missie zijn vaak coach, leraar, schrijver en spreker. Wil je advies? Ga op zoek naar een 9 vriend!

11.

De 11 onder de getallen heeft sowieso een link met het esoterische en het spirituele. Met zijn sterke intuïtie en scheppingskracht kan de 11 succesvol zijn om hun medemens te inspireren en te motiveren.  Een echte inspirator, filosoof, schrijver of journalist.

22.

De 22 zet zich graag in voor groot project of grote organisatie op spiritueel gebied. Samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken is zijn missie. Een echte ambassadeur/ diplomaat of het begeleiden van een groep mensen (bijvoorbeeld yoga).

33.

De 33 is fijngevoelig en streeft erna om anderen te helpen en beschermen. Zijn gevoel voor kunst, creativiteit en rechtsvaardigheid geeft hem kwaliteiten welke passen bij de geneeskunde, holistisch arts, energiewerker en kunstenaar.

Geloof jij in zinvol toeval? Wie of wat wijst je de weg? Ben jij op zoek naar je diepere levensbestemming?

Bestel dan hier het boek en lees het hele verhaal van ‘De Vasari Gang’

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF