fbpx

Monique Désar blikt terug op haar Couturewalk: ‘Ik ben weer geland op aarde…. Wat was het fantastisch!’

Back to reality! OMG, wát een heerlijk gevoel om zo terug te blikken op de Couturewalk!! Een waanzinnige avond met drie designers, hairstylisten en meer bijzondere mensen. Zelf showde ik maar liefst drie collecties; van eenvoud in wit, naar theatraal zwart tot uiteindelijk een feest van kleur!

Nooit eerder kreeg ik zo ontzettend veel complimenten over de organisatie. En dat klopt: het  was perfect geregeld, al zeg ik het zelf (schouderklopje voor mezelf). Ik was mega-relaxed, no stress at all. Haha, die had ik de week daarvoor wél hoor, maar nu was ik echt zennnn.

Mijn allermooiste moment was voor mij toch wel de opening met Daphne, het model met het Down-syndroom. Vol zenuwen stond ze achter de schermen te puffen, maar op het moment dat het zover was liep ze als een ware diva over de catwalk met een smile die mij rillingen bezorgde en mij tot tranen roerde. She really nailed it!!

Daphne Modeshow Monique Désar

https://www.instagram.com/p/Bre1xvUH0Uo/?utm_source=ig_web_copy_link

Een ander heel bijzonder moment was het ontvangen van Gea, een blinde gast. Voor Gea had ik een uitzondering gemaakt en mocht ze in mijn kleedkamer komen om een ‘kijkje’ te nemen met haar handen. Mijn hele team was op de hoogte en dit moment was voor ons allemaal ontzettend bijzonder.

Mijn laatste design was een couturejurk gemaakt van een parachute. Ook hier zat weer een bijzonder verhaal aan vast. Want ja, ik ben een storyteller. De parachute was van Louis, die helaas is overleden aan de gevolgen van kanker. Ik kreeg de parachute tot mijn beschikking om er iets bijzonders van te maken en zo werd dit mijn Finalejurk.

 

Showstopper_MoniqueDesar

: Lianne Dekker

 

Finalejurk Monique Désar

:Arjan Beugelink

 

Couturewalk Finalejurk Monique Désar

:Xander Barents

Met trots kijk ik dus terug op een geweldige show. Maar nu dus: weer back to reality! Back to work!!

Tot snel!

Monique

Over Monique Désar

Ontwerpster Monique Désar ontwerpt vanuit haar hart. Met haar ontwerpen geeft ze zichzelf bloot; steeds zekerder. Gevoelens inspireren haar én kan ze kwijt in haar verrassende creaties. Monique is een storyteller in hart en nieren en dat is exact wat ze ook voor WENDY doet. Twee keer in de maand deelt Monique op wendyonline.nl haar persoonlijke verhalen en ervaringen. Je kunt Monique volgen op Facebook en Instagram.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF