fbpx

Miljuschka’s Vega Kerstmis: Christmas granola

Voor onze culi topper Muljuschka Witzenhausen was er geen twijfel. Zij viert dit jaar kerst op een manier die helemaal bij deze tijd past. Lief voor de wereld en lief voor de maag.

Christmas granola

(voor 12 personen)

Ingrediënten

  • Grove havermout – 750 gram
  • Pecannoten/amandel/hazelnoten – 250 g
  • Basterdsuiker – 1 el
  • Maldonzout – 1 tl
  • Koekkruiden – 1 el
  • Kokosolie – 100 ml
  • Maple syrup – 75 ml
  • Vanille-extract – 1 tl
  • Wittechocoladedruppels – 150 g
  • Gevriesdroogd rood fruit – 50 g
  • Gedroogde cranberry’s – 75 g

Miljuschka granola

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten door elkaar behalve de pistache, de witte chocolade en het fruit. Verspreid het mengsel over een groot bakblik. Bak 20 minuten en laat afkoelen. Meng de gebakken granola met de chocolade, de pistache en het fruit.

Serveertip

Doe in leuke potjes met een mooie strik eromheen. Leuk als cadeau!

Lees ook de andere recepten van Miljuschka’s Vega Kerstmis als je benieuwd bent naar een heerlijk salade, hoofdgerecht of dessert



WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF