fbpx

Met dit drankje kun je uitbrakken zonder kater!

Gelukkig Nieuwjaar! Hebben jullie het goed gevierd? Wij wel! Heb je misschien een kater? Dat is niet zo gek na al die champagne… Daar hebben wij de oplossing voor! Je kunt namelijk met dit drankje uitbrakken zonder kater.

Kater

Er is niets verschrikkelijker dan een kater hebben. Je hebt een geweldig gezellige avond gehad, maar de ochtend erna is altijd drama. Hoofdpijn, je voelt je gewoon niet lekker en je krijgt ook niks gedaan. Met Always Bright kan hier verandering in komen.

Drankje

Always Bright is poeder dat je moet oplossen in een glas water. Door dit te drinken voel je je weer helemaal top! Het geheim zit hem in de oosterse rozijnenboom van Chinese variëteit. Deze boom staat wetenschappelijk bekend als de Hovenia Dulcis. De boom wordt al honderden jaren gebruikt. Het extract van de boom wordt specifiek gebruikt bij het voelen van een kater, vooral in China en andere Aziatische landen.

Vrouw in bed

Hoe werkt het?

Voordat je begint met de nodige alcoholische versnaperingen van de avond, helpt het drinken van Bright Night je in een sociale bui te komen. Het geeft je de energie die je nodig hebt, terwijl het tegelijkertijd je lichaam voorziet van krachtige antioxidanten, vitamines en mineralen. Dit ondersteunt je lever in het ontgiften van je systeem tijdens het drinken.

De volgende ochtend, direct nadat je wakker wordt, is Bright Day er om je dag te redden. Het helpt je kater verdwijnen! Het bevat 30 actieve ingrediënten die perfect met elkaar zijn gemengd om van je “bleh-dag” een “ah-dag” te maken! Je merkt de effecten van Bright Day al na slechts 15 minuten!

Heb jij vaak een kater en wil je er vanaf komen? Bestel dan Bright Night en Bright Day hier!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF