fbpx

Manifesteer jouw intenties voor 2021 in 10 stappen

Het duikt overal op: manifesteren als methode om je droomleven te creëren: door je doelen duidelijk uit te denken zou je ze ook sneller bereiken. Christine Beijnen is manifestatie-expert en legt in 10 stappen uit hoe je jouw doelen voor 2021 kunt manifesteren. Mocht het dus nog niet zijn gelukt met die goede voornemens, dan kun je manifesteren hiervoor gebruiken. 20 januari start ook Christine’s negendaagse instagramcursus over manifesteren waar je via de link onderaan dit artikel aan kunt meedoen.

Pak een journal, een pen en creëer een fijne plek voor jezelf. Dit zijn de tien stappen naar een magisch 2021:

1. Schrijf op wat jouw intenties zijn voor 2021

Allereerst moet je weten wat je zou zou willen bereiken in 2021. Wat zijn jouw diepste wensen en verlangens? Neem de tijd om te voelen wat je echt wil. Maak een lijstje van de 5 meest belangrijke dingen voor jou en maak ze zo concreet mogelijk, want als je het op kunt schrijven betekent het ook dat je het kunt krijgen.

2. Hoe voelt het als je dromen werkelijkheid zijn?

Bedenk bijvoorbeeld ook hoe die versie van jou zich zou voelen als je al jouw intenties hebt gemanifesteerd. Hoe zou je je dan zou gedragen en wat je zou uitstralen. Maak het zo levendig mogelijk voor jezelf.

3. Wie moet je zijn in die nieuwe toekomst?

Word je ervan bewust dat de versie van jou die succesvol en gelukkig is, die gezond is, die liefde heeft, andere gedachtepatronen, andere emoties, andere keuzes maakt. Vraag jezelf wat die ondersteunende gedachten kunnen zijn, welke andere keuzes je maakt en welke andere emoties je hebt? In die toekomst ben je rustig, je maakt je geen zorgen omdat het geld er is, of je voelt je compleet omdat je de liefde van je leven hebt.

4. Word je bewust van je eigen verhaal

Je overtuigingen, gedachten en emoties die negatief of niet-helpend zijn, beperken je in het leven. Die houden je klein waardoor je niet je volledige potentieel leeft. Word je bewust van het verhaal dat je jezelf vertelt. Welke overtuigingen of gedachten heb je over jezelf? En specifiek over hetgeen je wil manifesteren?

5. Wat zijn je emoties?

Wat zijn je emoties op dagelijkse basis? Ben je bijvoorbeeld snel jaloers, gefrustreerd of roddel je over het succes van anderen? Het gaat erom dat je deze patronen leert herkennen. Hoe bewuster je wordt hoe meer je realiseert dat dit niet past bij de versie van jou die succesvol is, die gezond is en die gelukkig is.

6. Herken dat er een verschil is

Kan je zien dat er een ‘gat’ is tussen wie je wilt zijn en wie je nu nog bent? Je gedachten en emoties worden je persoonlijkheid en daarmee creëer je jouw werkelijkheid. Als je jouw dromen wilt aantrekken, moet je openstaan voor nieuwe gedachten. Schrijf daarom nieuwe positieve gedachten en affirmaties op die jouw definitie van overvloed ondersteunen. Je plant daarmee nieuwe zaadjes, waarmee jouw tuintje tot bloei kan komen. Je verandert je energieveld.

7. Schrijf een heel nieuw verhaal voor 2021

Nu begint het leuke werk! Als je een toverstafje zou hebben, hoe zou jouw leven er in 2021 dan uitzien? Werk een scenario uit van hoe jouw leven er in 2021 uitziet. Schrijf korte scènes uit en schrijf het op alsof het al is gebeurd. Maak het zo echt mogelijk. Kan je de kleuren beschrijven, misschien hoor je iemand wat zeggen? Of kan je een aanraking voelen en beschrijven, of ruik je de geur van de rozen in je tuin? Hiermee worden er al zaadjes in je onderbewustzijn geplant.

8. Maak het visueel met een Vision Board!

De hersenen leren door associatie. Door het zien van beelden ben je je hersenen als het ware aan het herprogrammeren. En dat niet alleen. Je zendt een andere energie uit in het universum waarmee je je dromen letterlijk als een magneet naar jou toetrekt. Pak een aantal tijdschriften en zoek inspirerende plaatjes en teksten die passen bij jouw intenties. Plak ze in je notitieboekje of op een bord en hang het op waar je het vaak ziet. Hierdoor veranker je jouw nieuwe droomleven in jouw onderbewustzijn.

9. Mediteer en trek al jouw dromen aan als een magneet.

Schrijf nog een keer kort op wat je intenties zijn voor 2021, hoe het  voelt en welke gedachten en welk gedrag daarbij hoort. Oefen daar dagelijks mee in je meditatie. Ga naar een diepe staat van ontspanning, want daarmee krijg je toegang tot je onderbewustzijn, en  laat de beelden van je toekomst voorbij komen, herhaal de je intenties in je hoofd en  combineer dat met de sterke emoties van je toekomst. Zoals blijdschap, dankbaarheid, vertrouwen, vrijheid en liefde. Hier ligt de sleutel. This is where the Magic happens!

Stem jezelf regelmatig af op het gevoel van liefde, vrijheid, dankbaarheid, blijdschap en vertrouwen. Tune er als het ware op in en stel je voor hoe dit voelt, met je ogen dicht of met je ogen open.. Zo oefen je met het afstemmen van je energie op hogere frequenties.

10. Oefen, herhaal en ervaar de Magie!

Oefening baart kunst, of liever gezegd magie. Je blijft je verhaal constant herhalen in jouw 2021 intenties meditatie, totdat het werkelijkheid wordt. Dat vraagt echt toewijding. Ook kun je de nieuwe versie van jezelf letterlijk belichamen. Oefen met het intunen op je nieuwe staat van zijn tijdens het hardlopen, onder de douche of als je je tanden poetst bijvoorbeeld.

Als je dit dagelijks oefent, dan wordt je biologisch gezien een nieuwe versie van je jezelf. Je maakt nieuwe neurologische verbindingen aan in je hersenen, die jouw dromen ondersteunen. Doordat je gedurende je meditatie voelt hoe het voelt om in je toekomst te zijn leer je je lichaam de emoties van je toekomst, nog voordat je het hebt gemanifesteerd. Hoe meer je het kunt voelen vanuit je hart, hoe sneller en hoe meer je de toekomst letterlijk naar jou toetrekt als een magneet!

Op naar een magisch 2021

Wil jij van 2021 jouw mooiste jaar ever maken? En meer leren over manifesteren? Doe dan mee met de de Intentions 2021 insta cursus waarin je in 9 dagen leert om jouw dromen in 2021 te manifesteren. De cursus start op 20 januari en eindigt met een magisch Nieuwjaarsritueel op 28 januari. Wil je meer weten over Christine of over haar cursussen? Kijk dan hier en ontdek haar cursussen voor het nieuwe jaar.

Lees ook dit artikel van Christine over manifesteren:

Manifestatie-expert Christine Beijnen over de magie van manifesteren

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF