fbpx

Winnen op Woensdag: maak kans op een panty abonnement van Gambettes Box

Of ze nu lang, petite of sterk zijn, alle benen verdienen het om geliefd, gevierd en gezien te worden. Gambettes Box heeft een duidelijke missie: free your legs. Deze week maak jij kans op een panty abonnement van zes maanden, om te zorgen dat jouw benen geliefd worden. 

Wat kun je winnen?

Deze week geven wij 2 x een panty abonnement van zes maanden weg van Gambettes Box. Extra leuk: naast het panty abonnement krijg je er een leuke totebag bij met daarin:

  • Gestreepte sokken
  • Een verzorgingspakket van Terre de Mars
  • Een collector’s item: de polkadots panty

Over Gambettes Box

Gambettes Box is een abonnement waarbij je 2 panty’s per maand ontvangt en dat je ten alle tijden op kunt zeggen, de bezorging is inbegrepen in de prijs. Of je nu dol bent op hippe patroon-, kleur- of sequined panty’s, of juist op klassieke panty’s met stippen of strepen, laat de panty’s elke maand bij jou thuis bezorgen. Maar Gambettes Box is veel meer dan alleen een abonnement op panty’s, zo hebben ze ook cadeau-abonnementen, exclusieve specials zoals Cervin, tote-bags en andere limited edition producten.

Panty’s zijn onderdeel van het dagelijks leven, maar helaas is een klassieke panty vrij vervuilend om te produceren en moeilijk te recyclen. En, zoals je weet, hebben ze een relatief korte levensduur, omdat zelfs de sterkste toch best fragiel zijn. Gambettes Box gelooft in eco-friendly panty’s die niet alleen fashionable zijn, maar ook beter voor het milieu. Samen met hun Italiaanse leverancier ontwikkelden ze een techniek waardoor panty’s gemaakt kunnen worden van 60% recycled garen. Daarnaast worden de panty’s verpakt in een luxe, maar milieuvriendelijke verpakking, want alle beetjes helpen.

Door je te abonneren ondersteun je ook het streven van het merk om alleen de noodzakelijke hoeveelheid panty’s te produceren en duurzame mode te bevorderen.

Meedoen?

Wij jij graag een panty abonnement van Gambettes Box winnen?

  • Volg @wendyonlinenl en @gambettesbox
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten waarom jij een panty abonnement wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

Niet gewonnen? Niet getreurd, met de code WENDY2krijg je 20% korting op de springbox. Geldig t/m 30 juni.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF