fbpx

Maak jouw persoonlijke plan voor 2019: E-guide ‘Reflect & Reset’

Yes, 2019 komt eraan! Een mooi moment om te reflecteren en nieuwe intenties voor het nieuwe jaar uit te spreken. Heb jij helder waar je blij van werd? En minder blij? Kun je benoemen waar je trots op was of welk doel je mogelijk nog wilt behalen? Samen met Daphne Feller van BrainExplainers hebben wij de E-guide ‘Reflect & Reset’ ontwikkeld. Met jouw zelf gecreëerde persoonlijke plan zul je in 2019 een vliegende start maken. En zullen hopelijk al jouw wensen uitkomen!

Af en toe even ‘stil staan’ is zo waardevol. Terugblikken geeft enorm veel inzicht. Wanneer je de uitkomsten van deze reflectie op papier zet zul je merken dat je meer helderheid krijgt. Je kunt dan namelijk beter bepalen of je jouw tijd en energie in de juiste dingen hebt gestoken. Je creëert hiermee rust en focus.

Gun jij jezelf de tijd om dit te doen en nieuwe mooie intenties op te schrijven? Met behulp van de vragen uit deze E-guide zul je inzicht en overzicht krijgen in de volgende 4 levensgebieden: Plezier, Liefde, Gezondheid en Werk.

Ben je er klaar voor?

Here we go.

DOWNLOAD GRATIS E-GUIDE ‘REFLECT & RESET’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF