fbpx

Maak je ideale leven waar en vind je innerlijke kracht. Nog maar 2 plekken beschikbaar!

Stel je eens voor… Je hebt een toverstokje waarmee je jouw droomleven kunt realiseren. Hoe zou dat droomleven er dan voor je uitzien? Sluit je ogen, concentreer je op jouw dromen en probeer het voor je te zien. En? Hoe was dat? deed je in je droomleven werk wat je energie geeft? Omdat je het leuk vindt? Voelde je je geliefd, kalm en lekker in je vel? Met meer geld en meer succes? Je kunt het waarmaken! Het hoeft niet bij deze droom te blijven. Durf in contact te komen met je gevoel. 

Om liefde te krijgen, moet je liefde voelen, diep in jezelf

Eind deze zomer organiseert Rock Your World hét eerste Selfcare Retreat met als thema ‘Get the Love You Want’. Met dit driedaagse retreat, van 31 augustus tot en met 2 september, roept oprichter Hanneke vrouwen op, om door middel van een speciaal programma dat bestaat uit vier stappen, op zoek te gaan naar hun authentieke zelf en innerlijke kracht. Met deze ervaring kunnen ze datgene aantrekken wat ze begeren.

hanneke

Hanneke

Stap 1: inzicht

Ken je het gevoel van een inzicht? Dat alles op zijn plekje valt. Dat het verleden. Het heden en de toekomst in één moment samenvalt. Opeens begrijp je waarom je bent zoals je bent. Reageert zoals je reageert. En voelt zoals je je voelt. In de eerste stap, gaat het allemaal om inzicht. Bewustwording. Je zult verbaasd staan wat je allemaal over jezelf te weten kan komen als je aandacht geeft aan jouw behoeften!

Stap 2: oude emoties

Het bewegen door oude emoties heeft tijd, liefde en aandacht nodig. In het dagelijkse leven ben je eigenlijk te druk om deze broodnodige ruimte te faciliteren voor jezelf. Daarom wordt er in deze stap ruim de tijd aan besteed. Het is heel natuurlijk dat je het bijna eng vindt om deze beweging weer te maken. Vandaar dat er gewerkt wordt in een intieme setting. Een veilige setting. Vrouwen onderling. Ieder herkent zichzelf in een stuk van de ander. En de ervaring leert dat delen veel heling en ruimte geeft aan je hart.

Stap 3: ruimte maken

Deze stap wordt vrijwel altijd overgeslagen in zelfhulpboeken, trainingen en cursussen. Het inzicht en de oplossing maakt nog niet dat je het ook leeft en ervaart. Gevoelsverandering heeft veel meer nodig. Tijdens dit retreat wordt er een heel dagdeel op zoek gegaan naar de authentieke kracht die jij nodig hebt om ruimte te maken. Ruimte voor jezelf én je nieuw gemaakte keuzes.

Stap 4: toepassen

Als laatste stap komen de oefeningen om in je lichaam te komen. Je hebt de juiste mindset. Je hart is vrij en je energie is afgestemd. Tijd om je lichaam alle ruimte te gaan geven om te beleven. Dit doe je door meditatie, visualisatie en een uitgebreide uitleg van de oefeningen die jij thuis gaat ontdekken. Uiteraard worden hierbij ook de RYW Selfcare Products gebruikt.

yoga

Inhoud van het retreat

Datum: 31 augustus tot en met 2 september

 • 2x overnachting op een luxe eenpersoonskamer met eigen badkamer
 • Feel Good Food: The ultimate selfcare voeding die je voedt op een diep niveau. (2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 keer diner en meerdere healthy snacks)
 • Yin yoga
 • Yoga nidra
 • Massage van 50 minuten
 • 12 uur coaching
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatie
 • Rock Your World Self­care pakket
 • Persoonlijke portretfoto
 • Een terugkom ochtend in oktober

Ben jij er klaar voor om je droomleven een boost te geven?

Ben jij 1 van de 12 vrouwen die deze zomer de uitdaging aangaat? Durf jij het aan om alle obstakels op te ruimen om vanuit liefde te gaan leven, vanuit je hart en te zijn wie je wilt zijn? Ga dan snel naar ‘Rock Your World’ en meld je aan! Er zijn nog maar 2 plekken over!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF