fbpx

Wendy’s vakantiehuisjestest: Luka’s Hut

Hoe klein Nederland ook mag zijn, er zijn zoveel nog zoveel onbekende plekjes die het bezoeken meer dan waard zijn! En om die plekjes onder het licht te brengen, test Wendy Online voor jou de leukste huisjes in de mooiste gebieden. Deze keer overnacht onze vormgeefster Aline in Luka’s Hut, een prachtige hut middenin IJsselmuiden.

Wat is de eerste indruk van de hut?

Toen we naar het huisje reden waren we al onder de indruk van de mooie omgeving. Het huisje stond midden in de natuur en het zorgde ervoor dat je meteen tot rust komt. Je hebt een eigen privé-terrein gelegen aan het water. Het huisje zelf is ruim opgezet waardoor je meer dan genoeg ruimte hebt voor twee gasten. Er is zelfs gedacht aan kinderen, dit huisje heeft namelijk een aparte kinderkamer met daarin allerlei speelgoed. Je voelt je eigenlijk meteen thuis. Het is warm, het interieur oogt gezellig en knus. Door de grote ramen komt er veel licht naar binnen en voel je je helemaal betrokken met de natuur. In de woonkamer staat een prachtige houtkachel die je kunt gebruiken. Kortom, mijn eerste indruk was vooral heel positief. Ik heerst een bepaalde rust in en rondom het huisje, en dat is heel fijn als je op zoek bent naar ontspanning.

Hoe is de accommodatie?

De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan handdoeken en shampoo in de badkamer. In de keuken vind je kruiden, theedoeken en pannen zodat je heerlijk je gang kan gaan als keukenprinses. Het terrein is voorzien van een groot grasveld aan het water. Een klein terras bevind zich aan het huisje met uitzicht op het landschap. Wanneer je de behoefte hebt om je even terug te trekken van iedereen, is daar de mogelijkheid voor door de verschillende ruimtes.

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

Je kan natuurlijk zelf kiezen om met de gordijnen dicht of open te slapen. Ondanks dat ik wakker werd met de gordijnen dicht, merkte ik wel meteen dat we in de natuur sliepen. Ik hoorde geluiden van de vogels buiten en de krekels die zich ook hoorbaar maakten. Toen ik de gordijnen voorzichtig opende kwam het daglicht de kamer binnen. Ik keek uit op een prachtig landschap met koeien die in de wei stonden. Ik ben helemaal tot rust gekomen in dit huisje, en daar heeft niet alleen de natuur bij geholpen, maar ook de accommodatie. De bedden lagen heerlijk en de kamer gaf een rustgevende sfeer.

Is het huisje een aanrader?

Dit huisje is echt een aanrader. Niet alleen is het leuk om er als stel te komen, ook als gezin is het een ontzettend mooie plek om te overnachten. Voor mensen die tot rust willen komen is dit zeker de perfecte plek om je terug te trekken. Op het privé terrein is er genoeg ruimte om je buiten te vermaken, maar binnen kan dat ook zeker.

Is er in de buurt ook iets te doen?

In de omgeving kan je heerlijk fietsen. De fietsen kan je krijgen via het huisje, dus daar is al over gedacht. Vlakbij het huisje is een dorp die je fietsend kan bezoeken. Er staan veel boerderijen in de omgeving waar koeien in de wei staan te grazen. De eigenaresse heeft ook leuke tips om te doen in de omgeving.

TIP: Ben jij benieuwd naar de achtergrond van het huisje? Vraag het dan gerust aan de eigenaresse, want het heeft een super mooi en vooral uniek verhaal.

Bekijk hieronder de beelden van Luka’s Hut:

Ben je benieuwd naar meer leuke vakantiehuisjes? In de nieuwe zomerspecial kan je een super leuk vakantiehuisje winnen en geven we jou tips voor de ultieme vakantie in Nederland.  Bekijk hieronder meer afleveringen van de vakantiehuisjestest:

Wendy’s vakantiehuisjestest: Tiny House Roes

Wendy’s vakantiehuisjestest: Maja’s Hideaway

Wendy’s vakantiehuisjestest: Ottenskamp4

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF