fbpx

Wendy’s vakantiehuisjestest: Maja’s Hideaway

Nu een stedentrip vooralsnog niet het beste idee is, test de redactie van wendyonline.nl de komende tijd de leukste en mooiste vakantiehuisjes in Nederland. Dit keer overnacht vormgeefster Aline in Maja’s Hideaway in Lieren.

Wat is de eerste indruk van het vakantiehuisje?

Dit mooie huisje ligt midden in de natuur. Het bos rondom het huisje is het privébos van Jaap en Lucinda, de eigenaren van het huis. Mijn eerste indruk is dat dit de ideale plek is om eens goed tot rust te komen. De grote raampartijen maken het huisje uniek. Een mooie idyllische plek, waar de natuur volop zijn gang gaat.

Hoe is de accommodatie?

Vanaf het moment dat ik aankom bij het huisje voel ik mij er al thuis. Het interieur zorgt voor een warme sfeer. Bij binnenkomst tref ik in een schoon en opgeruimd huis aan. Op het bed liggen de handdoeken opgevouwen, wat een luxe uitstraling geeft. Het ontbijt is inbegrepen, wat erg fijn is gezien de locatie midden in het bos. De communicatie met de eigenaren verloopt prettig.

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

In de ochtend word ik uitgerust wakker en merk ik hoe goed de stilte van deze omgeving mij heeft gedaan. Ik word wakker van de vogels die fluiten. Als ik de gordijnen opendoe, schijnt de zon tussen de bomen door en verlicht het de kamer. Normaal gesproken pak ik na het wakker worden meteen mijn telefoon erbij. Nu schenk ik een kopje thee in en loop ik naar buiten. Daar ga ik in een stoel zitten en neem ik de tijd om wakker te worden.

Is Maja’s Hideaway een aanrader?

De accommodatie is zeker een aanrader. Het is fijn dat je hier echt in de natuur bent. Er is geen televisie in het huis, maar dat heb je hier helemaal niet nodig. Wifi is er trouwens wel.

Is er in de buurt ook iets te doen?

Rondom het huis kun je mooie wandelingen maken. Als je de rust van de natuur en de gezelligheid van de stad met elkaar wilt afwisselen, dan is ook dat mogelijk. Het huisje is namelijk gelegen in Lieren vlakbij Apeldoorn. Heerlijk om alleen of met z’n tweeën te overnachten in dit mooie huisje. Een korte vakantie in eigen land, wie wil dat nou niet.

Zie hieronder de beelden van Maja’s Hideaway

Ben je benieuwd naar meer leuke vakantiehuisjes? In de Special, die vanaf nu in de winkel ligt, vertelt onze Wendy- en reisexpert Deborah Durffeld over de kracht van de natuur en worden nog meer natuurhuisjes uitgelicht. Houd ook onze website in de gaten voor meer afleveringen van de natuurhuisjestest.

Bekijk ook deze vakantiehuisjesWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF