fbpx

Wendy’s vakantiehuisjestest: Tiny House Roes

Yes, we mogen weer wat meer! Ondanks dat we waarschijnlijk ook de grens weer over mogen, blijven onze vakantiehuisjes tests in Nederland lekker doorgaan. Want Nederland heeft nog zóveel moois te ontdekken! Dit keer overnacht onze Content Creator Boya bij het mooie Tiny House Roes gelegen bij de Hoge Veluwe.

Wat is de eerste indruk van het vakantiehuisje?

Als je richting het vakantiehuisje rijdt zie je de prachtige natuur van de Veluwe al om je heen, een plek die veel rust uitstraalt. Wij werden bij aankomst opgehaald door Denise, eigenaresse van Tiny House Roes. Vol enthousiasme bracht zij ons naar het Tiny House dat er op de eerste indruk al fantastisch uit zag. Het mooie hout aan de buitenkant straalde warmte uit en de Hot Tub dat op nog geen 10 meter van ons huisje stond riep ons haast al!

Hoe is de accommodatie?

De accommodatie was fijn, rustgevend, mooi en van alle gemakken voorzien. Als je het Tiny House binnenkomt zie je in een opslag het hele huisje, heerlijk klein maar het heeft alles wat je nodig hebt. Er was een heerlijke openhaard, een gezellig stukje woonkamer met bank en tv, een volledige keuken met eettafeltje, een badkamer en boven twee verdiepingen om te slapen. Het bovenste tweepersoonsbed had een heerlijk plafondraam, in de avond konden wij dus nog heerlijk genieten van de sterren. Op de dag van aankomst was het heerlijk weer, in de keuken konden we dus onze lunch klaarmaken die we daarna in ons tuintje aan de picknicktafel konden op eten. Het voelde echt als een eigen huisje. Na de lunch zijn we nog voor een wandeling in de Veluwe gegaan, je komt hier zó tot rust. Ik ben zelf al eens vaker in de Veluwe geweest, maar het is toch anders als je na een flinke wandeling lekker af kan sluiten bij een accommodatie in de buurt. Zo blijf je nog even in die sfeer hangen. Bij de accommodatie kon je gemakkelijk eten bestellen. Omdat wij zo enthousiast waren over de keuken kozen wij ervoor om zelf te gaan kokkerellen. Na het avondeten genoten we van ons eigen gemaakte kampvuurtje en sloten wij de dag af in de heerlijke Hot Tub.

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

Uitgerust en wel werden wij wakker na een nachtje slapen in Tiny House Roes. Door de Hot Tub waren we ‘s avonds lekker uitgerust gaan slapen. Na het openen van de hoge gordijnen sloegen we direct de deuren open, even wakker worden en genieten van het gezang van de vogels. Helaas bleven wij maar een nachtje, want ik zou hier zo nog een week kunnen vertoeven.

Is Tiny House Roes een aanrader?

Zeker! Als je even lekker tot rust wilt komen en prachtige natuur om je heen wilt hebben, ga dan naar Tiny House Roes. Er is in de buurt zoveel te zien in de natuur, maar het is ook echt fijn om ‘s avonds af te kunnen sluiten in een warme Hot Tub en een gezellig Tiny House.

Is er in de buurt ook iets te doen?

Het Tiny House is gelegen nabij de Hoge Veluwe. Hier vind je genoeg wandel- en mountainbike routes. Ook zijn er in het park zijn er genoeg fietsen die je gratis kunt huren, een echte aanrader want het park is groot en er is erg veel te zien. Omdat wij nog even in onze rust modus wilde blijven 😉 kozen wij ervoor om in de buurt een e-chopper te huren. Zo konden we nóg meer van de Veluwe zienTussen het choppen door namen we op advies van Denise een lekkere koffie en appeltaart bij Boerderij Mossel. Daarnaast is het centrum van Arnhem ook in de buurt als je bijvoorbeeld lekker wilt gaan shoppen!

Zie hieronder de beelden van Tiny House Roes

Take It Easy by Luke Bergs | https://soundcloud.com/bergscloud/
Music promoted by https://www.chosic.com/
Creative Commons – Attribution-ShareAlike 3.0 Unported
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/

Ook een nachtje slapen in Tiny House Roes? Boeken kan via deze link. Daarnaast is Tiny House Roes ook actief op Instagram waar er regelmatig leuke acties voorbijkomen!

Ben je benieuwd naar meer leuke vakantiehuisjes? In de Special, die vanaf nu in de winkel ligt, vertelt onze Wendy- en reisexpert Deborah Durffeld over de kracht van de natuur en worden nog meer vakantiehuisjes uitgelicht. Houd ook onze website in de gaten voor meer afleveringen van de natuurhuisjestest. 

Bekijk ook deze vakantiehuisjes

Wendy’s vakantiehuisjestest: Maja’s Hideaway

Vakantiehuisjestest: Zwier – de vrijhaven van de stad WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF