fbpx

Wendy’s vakantiehuisjestest: Ottenskamp4

Nu een stedentrip vooralsnog niet het beste idee is, test de redactie van wendyonline.nl de komende tijd de leukste en mooiste vakantiehuisjes in Nederland. Dit keer overnacht content creator en videograaf Henriette in Ottenskamp4 in Siebengewald.

Wat is de eerste indruk van het vakantiehuisje?

Deze oude verbouwde boerderij uit 1912 ligt tussen de landerijen aan een prachtige natuurvijver. Wanneer je aankomt valt gelijk de mooie natuur op en ook de boerderij ziet er gezellig en knus uit. De grote raampartij aan de voorkant van het huisje zorgt ervoor dat je je altijd buiten waant. Op het Noord-Limburse landgoed kun je heerlijk genieten. Even los van de drukte van de stad en vooral tot rust komen door al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Hoe is de accommodatie?

De accommodatie is prachtig. Mede door de omgeving waar het zich in bevindt. De tjilpende volges, de frisse lucht en de natuur die volop in bloei staat. De tuin van ossenkamp veranderd elke dag weer. Ik werd verwelkomd door de eigenaren Jan en Riet. Van hen kreeg ik een rondleiding door het huisje en vertelden ze mij over hun prachte landgoed waar ze zelf hard aan hebben gewerkt. Bij binnenkomst stond er een heerlijke Limburgse vlaai klaar samen met verse munt uit eigen tuin. Het huisje zelf is zo ingericht dat je altijd de natuur ziet. Daarnaast is het er schoon en netjes opgeruimd. De slaapkamer is goed te verduisteren en heeft een knusse sfeer. In de avond heb ik kunnen genieten van de jacuzzi en sauna en in de ochtend heb ik een prachtige wandeling gemaakt door de tuin.
IMG 2851 Wendy's vakantiehuisjestest: Ottenskamp4

Hoe voelt het na één nachtje slapen?

Het is zeer aan te raden om zowel de jacuzzi als sauna te gebruiken voor het slapengaan. Mede hierdoor heb ik goed geslapen. Ook de stilte van de natuur heeft ervoor gezorgd, dat ik uitgerust wakker werd en zin had in een nieuwe dag. Buiten scheen de zon, de haan kraaide en ik besloot  om met een vers kopje muntthee buiten mijn dag te beginnen. 

Is Ottenskamp4 een aanrader?

De accommodatie is zeker een aanrader. Je komt er tot rust en je kan er goed genieten van het Limburgse leven. Er is wifi, ruimte om lekker te koken en een wellnessruimte om echt tijd te nemen voor jezelf. 

Is er in de buurt ook iets te doen?

Het huisje is gelegen in het nationaal natuurgebied de Maasduinen in Noord-Limburg. Je kan er dus goed op uit, wanneer je nog meer van de Limburgse natuur wilt zien. Ook om het huis heen, heb je prachtige wandel- en fietsroutes. Jan en Riet hebben verschillende kaarten in hun huisje liggen, maar zij kunnen je ook genoeg vertellen over al het natuurschoon in de buurt. Doordat het huis vlakbij de grens ligt, is een dagje Duitsland zeker de moeite waard.

Zie hieronder de beelden van Ottenskamp4

And So It Begins by Artificial.Music | https://soundcloud.com/artificial-music/ 
Licensed under Creative Commons: Attribution 3.0 Unported (CC BY 3.0)
https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/ 
Music promoted by https://www.chosic.com/
Ben je benieuwd naar meer leuke vakantiehuisjes? In de Special, die vanaf nu in de winkel ligt, vertelt onze Wendy- en reisexpert Deborah Durffeld over de kracht van de natuur en worden nog meer vakantiehuisjes uitgelicht. Houd ook onze website in de gaten voor meer afleveringen van de natuurhuisjestest. 

Bekijk ook deze vakantiehuisjes

Wendy’s vakantiehuisjestest: Maja’s Hideaway

Vakantiehuisjestest: Zwier – de vrijhaven van de stad WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF