fbpx

Liselotte (6) heeft leukemie en mocht tijdens haar wensvervulling de kerstman ontmoeten

De 6-jarige Liselotte heeft leukemie. Ze is dol op het Kerstfeest, de gezelligheid, de cadeaus, de lichtjes, maar vooral… de Kerstman! Die wilde ze graag ontmoeten. Daarvoor gingen ze tijdens haar wensvervulling naar dé Kerststad; Valkenburg.

Begin van de wensdag

Liselotte en haar zus Jasmijn gingen nietsvermoedend naar school, maar toen ineens stond haar moeder in de klas: ‘Gaan jullie met mij mee?’ In een taxi reden ze naar het huis van papa, waar ook de rest van de familie was verzameld. Liselotte vond het allemaal heel gezellig, maar ze vroeg zich af waarom ze hier was. Later begreep ze het pas, het was tijd voor haar allerliefste wens! Zou ze dan eindelijk de Kerstman ontmoeten? Een limousine, met haar naam erop en volledig in kerstsfeer stopte voor de deur met haar naam erop. Daarmee gingen ze naar Landal de Cauberg. Na een poosje kwamen ze bij het mooi verlichte Landal park aan. Een Kerst-elf, het hulpje van de Kerstman, gaf hen een warm welkom. De elf had allemaal cadeaus onder de kerstboom in hun huisje gelegd. Nadat het huis was bekeken, stond er in het restaurant een heerlijke warme chocolademelk met een kerstcupcake klaar. Met een goed gevulde maag gingen ze op weg naar het Sprookjesbos!

Sprookjesbos

Allereerst moesten ze proberen te ontsnappen uit de Toverschool escape room, dat was nog niet zo makkelijk, maar gelukkig lukte het hen binnen de tijd! Liselotte zag een bad met eendjes, die mocht ze proberen te vangen met een hengel en ze ving wel drie emmertjes vol! Ook werd er nog heerlijk geluncht en daarna gingen ze weer vrolijk verder in de Kerstsfeer vanValkenburg!

Magisch

Het begon langzamerhand al een beetje donker te worden, waardoor de kerstverlichting steeds beter te zien was. Ze gingen allemaal met een kabelbaan naar boven om het prachtig verlichte Valkenburg te zien! Het was magisch! Een bezoek aan een grot waar allemaal zandsculpturen te zien waren in de sfeer van 1001 nacht mocht natuurlijk niet ontbreken. Het was prachtig! Maar ze hadden nog geen Kerstman gezien…

Valkenhof en de Parade

Een wandeling door sprookjesachtig Valkenburg langs kraampjes, Kerstmuziek en heerlijke geurende wafels, maakte dat ze toch wel een beetje honger kregen! Gelukkig stond er bij de Valkenhof een mooie tafel bij het raam voor hun klaar, dan kon Liselotte goed naar buiten kijken, want er zou een prachtige Kerst-parade langs komen. Liselotte zag de Kerstman op de arrenslee zitten en de elanden kwamen haar binnen een knuffel geven. Liselotte was al helemaal blij, want meer Kerstbeleving dan dit was bijna niet mogelijk! Ondertussen genoot iedereen van een heerlijk diner! De Parade was afgelopen en het gezin werd met een limousine naar het huisje in Landal gebracht. En toen iedereen zijn pyjama aan had, begon het uitpakken van de cadeaus…

wens liselotteDe Kerstman

‘s Ochtends bij het ontbijt hoorde Liselotte de bel van de Kerstman. En ja hoor, daar was hij dan eindelijk! Hij was speciaal voor Liselotte gekomen. Ze kreeg een mooie kersttrui en kerstsokken van hem. Liselotte en de Kerstman gingen helemaal in elkaar op, dit was haar wens! Ze knuffelden en de Kerstman beantwoordde alle vragen. Helaas moest hij daarna weer gaan, maar hij heeft beloofd om volgend jaar terug te komen!

Coop en Make-A-Wish

Wensen laten uitkomen van zieke kinderen: iets mooiers is er niet in de feestmaand. In december hebben CoopMake-A-Wish en ambassadrice Wendy van Dijk een mooie samenwerking en maken zij vier kinderen gelukkig met het vervullen van hun decemberwensen, want samen maak je het verschil.

Lees hier meer over de bijzonder samenwerking in de maand december.

https://www.instagram.com/p/B6DHfCyqEVu/

https://www.instagram.com/p/B6BA5VPF5oD/

Lees hier de wens van Davin.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF