fbpx

Wendy laat samen met Coop en Make-A-Wish wensen uitkomen

Wensen laten uitkomen van zieke kinderen: iets mooiers is er niet in de feestmaand. In december gaan Coop, Make-A-Wish en ambassadrice Wendy van Dijk een mooie samenwerking aan en maken zij vier kinderen gelukkig.

Borrels, cadeautjes, etentjes. En ook nog even een extra sprintje trekken op het werk om het jaar netjes af te sluiten… Coop maakt het je graag makkelijk in december, de drukste maand van het jaar. Tijdens de feestdagen wil je tenslotte juist lekker de tijd nemen voor elkaar, om samen te genieten en voor elkaar te zorgen.

Feestinspiratie

In de winkels van Coop én online via Coop.nl vind je daarom een smakelijk en uitgebreid feestdagenassortiment, originele tips voor de feestdagenmaaltijd, duidelijke recepten en volop ideeën voor meer sfeer en aankleding in huis. Daarnaast bieden we volop inspiratie voor de dagelijkse dis, want tussen alle feestjes door moet je óók gewoon eten. Lekker voor elkaar!

https://www.instagram.com/p/BrfAg5rArC5/

Midden in de samenleving

Coop staat voor meer; de coöperatieve supermarktorganisatie staat midden in de lokale samenleving. Yvonne van Asselt, corporate communicatie en MVO-manager: ‘Bij Coop willen we het verschil maken. Met geweldige supermarkten, maar ook door écht voor elkaar klaar te staan. Niet alleen in december, maar het héle jaar. Zo zamelen Coop en haar klanten al jarenlang geld in voor lokale goede doelen, door middel van statiegeldacties. En via de bloemetjesbus in onze winkels kunnen klanten ons laten weten wie er écht een bosje bloemen verdient. Elke maand verrassen we klanten door het hele land met een mooi boeketje. Ogenschijnlijk kleine gebaren, maar met een groots effect!’

De kracht van samen

In december slaan Coop, Make-A-Wish en ambassadrice Wendy van Dijk de handen ineen voor een mooie samenwerking. Yvonne: ‘Samen zetten we de schouders eronder. In december laten we vier wensen van zieke kinderen in vervulling gaan, omdat de feestdagen helaas niet vanzelfsprekend voor iedereen alleen maar feest zijn. Zo hopen we Nederland een beetje happier te maken. Want: samen maak je ’t verschil.’

https://www.instagram.com/p/B4m9yD9lj3M/

Wie is jouw Kerstster?

In alle Coop-supermarkten – dat zijn er meer dan 315 door heel Nederland – vind je na 5 december een levensgrote Kerstster. Wie is jouw Kerstster? En wie gun jij een kerstster? Laat het Coop weten, door in de winkel een kaartje in te vullen. In alle winkels geeft Coop rond de feestdagen kerststerren weg. Voor het échte decembergevoel.

‘De feestdagen zijn helaas niet vanzelfsprekend voor iedereen‘.

Lees hier het verhaal van Hanneke van Make-A-Wish.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF