fbpx

Leontien in gesprek met Hanna over waarom ze mee doet aan de Amstel Gold Race

Wendy is niet de enige die hard aan het trainen is voor de Amstel Gold Race op 11 september. Inmiddels hebben al veel vrouwen zich aangemeld voor het speciale vrouwenteam van Wendy van Dijk, Anouk Mulder en Leontien van Moorsel. Ook de 22 jarige Hanna doet mee! Ze heeft te maken gehad met een eetstoornis, maar staat nu weer positief in het leven! Leontien sprak met Hanna over haar voorbereidingen op de Amstel Gold Race! 

Opgenomen bij Calex Holland.

Fiets op 11 september mee met Wendy, Anouk en Leontien!

Wendy van Dijk, Anouk Smulders en Leontien van Moorsel doen met een vrouwenteam mee aan de Amstel Gold Race. In september wordt in de Limburgse heuvels weer de jaarlijkse wielertocht Amstel Gold Race georganiseerd. Wendy van Dijk, Anouk Smulders en Leontien van Moorsel zullen dit jaar deelnemen met een speciaal team. Op 11 september gaan zij de route fietsen met 500 vrouwen. Dit initiatief wordt ondersteund door ICT Group. Schrijf je hier in. 

DSC07715 01 Groot Leontien in gesprek met Hanna over waarom ze mee doet aan de Amstel Gold Race[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF