fbpx

Leestip: ‘Kom in je kracht met Chi’ van Rita van Slageren

In onze ‘tip van de week’ delen wij de meest interessante podcasts, ontspannende films en de leukste boeken van dit moment. Deze week delen wij het nieuwe boek van ‘Kom in je kracht met Chi’ van Rita van Slageren. In het boek geeft Rita tools en handvatten om door middel van Zhineng Qigong blokkades te lijf te gaan. 

Ontspannen en positief door het leven bewegen. Dat wil toch iedereen! Helaas zorgt stress, in welke mate dan ook, vaak voor blokkades, waardoor je niet ten volle kunt genieten van het leven. Rita probeert je niet te helpen door middel van lange theoretische verhalen, maar juist door persoonlijke ervaringen, creatieve schrijfopdrachten en ontspannende oefeningen. Dit doe-boek leg je op je nachtkastje, zodat je de dag goed kunt beginnen.

Zodra je het boek opent valt direct op dat Rita de lezer op een toegankelijke wijze kennis wilt laten maken met Zhineng Qigong. Ze is niet alleen de auteur, maar Rita is ook docent Zhineng Qigong, eigenaresse van Chi Schagen én stresscounselor. Maar bovenal ervaringsdeskundige. Doordat zij zelf na een heftige periode in haar leven weer in haar kracht kwam door Chi, wilde ze dit met anderen delen en besloot ze een boek te schrijven over deze eeuwenoude Chinese bewegingskunst.

“Toen de stress bij mij zo hoog opliep dat ik last kreeg van mijn nek, schouders en rug, ontdekte ik de kracht van Chi. Mijn leven is veranderd vanaf het moment dat ik met deze eeuwenoude Chinese bewegingsmethode in aanraking kwam. Ik werd meer ontspannen, kwam in balans, fysieke klachten verdwenen en ik werd zelfverzekerder. Zoiets moois wilde ik met zoveel mogelijk mensen delen” – Rita van Slageren

rita

Zelf aan de slag met Chi

Rita vertelt in het boek krachtig over haar eigen ervaringen en geeft je heldere achtergrondinformatie. Daarnaast kun je direct, gewoon in je eigen slaap- of woonkamer en op je eigen tijd, aan de slag met creatieve schrijfopdrachten en ontspanningsoefeningen uit de Zhineng Qigong. De schrijfopdrachten helpen je om helder te krijgen waardoor jij stress ervaart en ook waar jij juist energie van krijgt. De oefeningen en meditaties die je in het doe-boek vind, zorgen ervoor dat je die stress kunt omzetten in kracht. Vind je het lastig om de bewegingen op de juiste manier te doen? Dan kun je voor een kleine meerprijs toegang krijgen tot video’s, waarin Rita je stap voor stap helpt met de oefeningen uit het boek.

Ontspannen leven is een doorgaande beweging van genieten, ontspannen en werken aan vitaliteit en gezondheid. Wanneer je de winst en voordelen van tijd voor jezelf nemen en de ontspannende oefeningen uit het boek zelf ervaart, is het verder een kwestie van veel oefenen en genieten van een ontspannen gevoel, waarin lichaam en geest in balans zijn.

Speciale kortingscode voor Wendy Online-lezers

Wil jij ook weer in je kracht komen te staan? Bestel het boek door te klikken op deze link. Bij bestelling tot en met 31 december betaal je geen verzendkosten, gebruik hiervoor de code: wendy122021.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website www.chischagen.nl of op Facebook en Instagram @chischagen.

Bekijk ook deze tips:

Neem een abonnement op de Wendy-specials

4 x WENDY-special

 + Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45

Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Het pakket bestaat uit een roaming hand was, natural roll-on deodorant, natural spray deodorant en een natural deodorant stick.

Website pomotie x samenwerking Wadse en Mathilde leven een zelfvoorzienend bestaan in het midden van Frankrijk: 'We drinken water uit onze eigen bron'WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF