fbpx

Last van ongewild urineverlies? Kies voor deze gemakkelijke en veilige behandeling

1 op de 3 vrouwen krijgt in haar leven last van ongewild urineverlies. Deze vrouwen hebben vaak te maken met de zorgen, de schaamte en de ongemakken. Het kan een negatief effect hebben op verschillende aspecten van je leven zoals sociale interactie, werk, reizen en sporten. Daar kan je nu wat aan doen!

Ongewild urineverlies

Verlies je urine bij lachen, hoesten, springen of tillen? Dan heb je wellicht last van stress incontinentie. Stress incontinentie is een vorm van urine incontinentie waar ongeveer één op de drie vrouwen tijdens haar leven in meer of mindere mate te maken mee zal krijgen. De klacht wordt veroorzaakt door verslapping van de sluitspier van de plasbuis en de bekkenbodemspieren, die gebruikt worden om de plasbuis gesloten te houden. Dit kan ontstaan na een bevalling of bij het ouder worden. Maar ook bij overgewicht, roken en overmatig gebruik van cafeïne en/of alcohol.

Uiteraard zijn er verschillende behandelingen om ongewild urineverlies tegen te gaan. Bekkenfysiotherapie, medicatie en zelfs een operatie. Urolon biedt een gemakkelijke en veilige behandeling om de stress incontinentie te verhelpen.

Urolon is er voor jou!

Urolon begrijpt vrouwen, want het merk wordt geleid door een vrouw. ‘Voor vrouwen, door vrouwen.’ Niet alleen helpen ze de vrouw af van schaamte en ongemakken, maar bieden ze ook een luisterend oor. Zo heeft Urolon op de website een forum waarin alles kan worden besproken en gedeeld. Urineverlies na de bevalling, urineverlies en de overgang en natuurlijk ervaringen met de Urolon™ behandeling. Ook voor vragen kan je direct online chatten. Zij zijn er echt voor jou.

De Urolon behandeling

Urolon™ is een behandeling om ongewild urineverlies tegen te gaan. Het is zo ontwikkeld om een direct bulking effect te geven om de plasbuis weer af te sluiten. Daarmee overbrugt het het gat tussen een conservatieve aanpak, zoals hygienemateriaal of bekkenbodemfysiotherapie, en chirurgische ingrepen. 3 kleine injecties met Urolon in de wand van de urinebuis zorgen ervoor dat deze weer goed afsluit. Een simpele procedure, met een behandeling van maar ongeveer 20 minuten.

De korte behandeling is een fijne reden om te kiezen voor Urolon. Daarnaast is er geen chirurgische operatie nodig en is het volledig bio-resorbeerbaar. Zo blijft er geen materiaal in het lichaam achter.

Of Urolon de beste oplossing is voor jou kan je het beste overleggen met je arts; bijvoorbeeld je huisarts of na doorverwijzing met je uroloog of (uro)gynaecoloog. Met doorverwijzing van je arts wordt de behandeling vergoed door de zorgverzekering. Aarzel dan ook niet om dit bespreekbaar te maken en te zoeken naar een oplossing. Zo kom jij weer lekker in je vel te zitten!

Meer dan 1000 vrouwen gingen je al voor

Maak een afspraak met je huisarts, bespreek je klachten en vraag om een doorverwijzing. De behandelingen met Urolon worden momenteel uitgevoerd in 9 ziekenhuizen en klinieken in Nederland. Deze behandelcentra zijn te vinden op de website: www.urolon.nl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Urolon (@urolon.tm)WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF